Üzenet a világűrnek

 2021.08.20. 08:10

Kör közepén állok, körbevesznek... Na, nem. Ezt azért mégsem. Szerencsétlen földönkívüliek... min kell még keresztülmenniük? Lehet csak egy értelmes mondatot akarnak váltani valakivel, mi meg adjuk nekik Attist. Ha én lennék E.T. most irtanám ki ezért bosszúból az emberiséget. 
De, ha valaki találkozik az emberiség űreszközeivel, az jó eséllyel a Voyager I-be botlik bele ami 1977 szeptember 5-e óta 61200 km/h sebességgel távolodik tőlünk. És visz magával egy ábrázolást a Vitruviai emberről. Akinek Leonardo, egy tini nindzsa teknőc, azt úgy hallottam keresik. Máshol. A többieknek ugye megvan hogy ez egy ábrázolás a nőről és a férfiról, mint fajunk egyedeiről? Szóval most akkor a Voyager I, 61000-el hasít az űrben és aki először megtalálja, annak mutatunk egy falloszt és egy vaginát. Ja, meg amíg nézi a félszemű kobrát meg a hamvas barackot, addig nesze egy kis Wagner. Ide rakhattuk volna az almáspite receptjét, meg gyerekdalokat, de nekünk szét kell kürtölni, hogy helló ezek a nemi szerveink, ez meg a Valkűrök szárnyalása, itt a végítélet, imádom a reggeli napalm illatát. Szóval, vagy ez van, vagy a Pataki Attis. Szerintem ha Yoda mester mutatná hogy hol a piros gomb, magam tenyerelnék rá. 
De vannak hülyék a bolygónkon is szép számmal, én csak egy vagyok, de legalább nem hiszem hogy a görög tengerparton titkos UFO bázis van. Úgy van, a bolygó egyik legforgalmasabb helyén. Csak a fürdőzőknek kell néha figyelnie össze ne kenjék gyroslével a csészealj oldalát. Emberünk, aki felfedezte az UFO bázist, a google maps segítségével tette. -> egyenes útja volt a History Channel űrlényes műsorába... várjunk csak... Ez az Ősi idegenek lesz! Akikről nem tudjuk kik voltak, hova mentek, mikor mentek, meddig mentek, répát ettek? Kissé erősnek érzem hogy ezekbe a műsorokba is szakértőket hívnak meg. Mutatok is egy képet az egyikről:

aliens.jpg

Hát, persze hogy elhinném neki, még azt is hogy a Marson spanglizott Pataki Attissal! Olyan szakértő feje van. Ha egy alkoholista "L" alak hegesztő néz így ki akinek az a dolga hogy "7"-es alakút csináljon minden "L"-ből, még azt mondod oké, mert akkor nyilván lehetnék én is szakértő. HD-ben. És én tutira elmennék fodrászhoz. 
Szóval ezek a tuti módjai hogy beints az ismert vagy kevésbé ismert elméleteknek ebben a témában pl.: sötét erdő, vagy az Oumuamua elmélete Avi Loebtől... Üzenhetnénk ezekről is, meg beszélhetnénk róluk, de nekünk a hülyék kellenek! Nekünk az kell aki a google maps segítségével UFO-t lát, meg a Mónika showból az öregasszony aki többféle földönkívüli nyelven beszél és a kertjében le is szálltak egy csészealjjal.
Az ész megáll... vagy már inkább megállt.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség kérdés pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása