Drogok

 2021.08.24. 10:21

Van akinek sajnálatos módon, van akinek hála istennek, de tiltottnak minősülnek. Természetesen a helyzet árnyalt. Momentán a fogyasztót bűntetik, pedig lehetséges a terjesztőt kellene hajkurászni a kertek alatt. Viszont amíg a könnyűdrogok kerülnek szóba, addig lehetne szó engedékenységről véleményem szerint. Na nem a technokolos zacskóval a fején, egy korty levegőért küzdők esetében, vagy a patronozók esetében, esetleg olyanokkal akik hányásig csavarlazították magukat. Nemrég beszélgettem egy barátommal erről... Abban megegyeztünk hogy a betegeknek, akiknek enyhítené a fájdalmát (sclerozis multiplex, epilepszia stb...) Használatossá tennénk a kannabiszt, valamint a CBD olajakkal a szarakodást befejeznénk. Viszont, akkor ne vezessen az illető pl. Meg azt nézzük, egy állami kézben tartott kannabiszkereskedelem... Nem kevés pénzt fialna. 

Oké, tudom, ne álmodjunk ilyesmiről, a mi társadalmunk erre nem kész és ha holnaptól legális lenne a dolog, akkor az emberek jó fele a saját pisájában fetrengve nyomná intravénásan a játszótereken a kannabiszt meg a heroint. De irigyek nem vagyunk, adnánk az ovisoknak is. Meg minden kutya betépve járna haza a sétákról. 

Felvetődött az a kérdés is, hogy az alkohol meg a dohány, drognak minősíthető e... Testi és lelki függőséget egyaránt okoz, tehát nem. Mi baj lehet ha májzsugorba isszuk magunkat vezetés közben? Vagy a tüdőnk több kátrányt tartalmaz egy átlag 10 méteres autópályaszakasznál? Kérdezhetitek, azt szeretném ha valami bedrogozott fasz elüsse a gyerekeimet? Miért... Jobb ha egy suttyomban bedrogozott fasz üt el valakit, mintha alkoholista tenné? SzAbÁlYoZáS, FeLnŐtT eMbErEk

Címkék: vélemény ajánló idióták töprengés fájdalmas agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása