Építkezések

 2021.08.24. 14:50

Tudom hogy az építkezések világa vadabb mint vadnyugat, tapasztalom ezt monden nap, minden egyes reggel, amióta egy épülő kertvárosi övezetben élünk. Itt már nem kell mentőautóra ébredni, ott a flex. Vasárnap. Reggel 7-kor. Valóságos menüetteket írnak rá a kelő nappal, egy olyan faluban ahol vasárnap füvet sem szabad nyírni. Bár lázadók ugye mindig vannak... pl.: Tűzgyújtási tilalomkor is égethetnek avart. Na nem az avar népből valakit, ahhoz tudni kéne hogy létezett egy ilyen nép. Ma határozottan hétköznap van, csodáltam is jogy nem egy 4 kezes flex orgiára ébredtem. Csend volt... Aztán megérkeztek a munkások egy huppogó járgánnyal és üvöltve, káromkodva nekiláttak a munkának. Alapból nem zavar ha valaki nem inteligens, az az ő baja. De nekünk miért kell azt hallgatni hogy (idézném):

"Kámán (nevet cseréltem személyiségi jogok meg minden miatt)! Hogy basznád meg a gedves kurva anyádat te telibebaszott kappanfasz!" 

És ez még csak Kámán figyelmének a felhívása volt egy vélelmezhető problémára. 

"Hogy nem vagy képes azt a kettékúrt létrát idehozni baszom a szájad szélét te pávián. Há másra nem is vagy jó, ennyi dolgod lenne te utolsó gyökér!"

A problémára fény derült, de nem bántam volna a nyitott ajtóban a gyerekek nem állnak mellettem. Kámán érezhette hogy baj van, ezért felelt egy kijelentő tőmondattal, kérdő hangsúllyal:

"He"

Elmerengtem azon hogy nem lehet mindenki egyetemi docens, én sem vagyok az... De ha legkisebb gyerekemnek aki 14 napos az első mondata az lesz hogy "telibebaszott kappanfasz" akkor megkeresem ezeket a drága jó munkásembereket és a Révai lexikonnal verem halálra...

Címkék: vélemény ajánló beteg beszámoló hülyeség poén töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása