Változások

 2021.08.31. 08:55

Tisztelt mindenki! Kérem hogy az eldobni szándékozott szemetet, az erre a célra kihelyezett hulladéktároló edénybe helyezze. Tiszta udvar, rendes ház!

Átállok napi 1 db jólmegmondásra itt a blogon. Később ezt a facebook agyhugykő is követni fogja. Holnaptól. Ez is később nem? Az az igazság hogy ott nagyobb az olvasottság, többeket érek el. Ezt most úgy írom ide, mintha nem terápiás és emlékmegőrző írások lennének, hanem influenszerkedni akarnék. Pedig nem. Sclerozis multiplexem van ami befolyásolja a mozgási képességeimet és sajnos az agyamat is valamilyen szinten. Pl az ta nem tudom leírni a hosszú " " betűket. Sz val rengeteg dolgot elfelejtek ami idáig történt velem. Kérlek értsétek ezt meg. Hálás vagyok ha továbbra is olvastok! Írok egy keveset a betegséggel kapcsolatos kalandokr l is, a lumbal punkci  már ilyen volt. Mindkét felület fog tovább működni egyébként és mindkettő más egy kicsit egymáshoz képest. Ha valakinek van kedve segíteni, anyaggyűjtésben, vagy csak véleményt cserélni, szívesen látom!

Címkék: vélemény ajánló beteg töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása