Netflix

 2021.09.01. 14:15

Van egy alap Netflix előfizetésünk. Kezdetben örültem, hogy nem kell semmit letöltenem többé, a torrent kalózkalapot szögre akaszthatom, kiköt a hajó a kanapén. Hát, azért várjuk ki a végét. Elismerem sokkal nagyobb a jelentősége a streaming szolgáltatóknak a hagyományos tévéknél. Ez a modern kor szele, nincs már a tv oldalának a csapkodása, nincs zizis kép, nincs bemelegedés. Most már csak a srácokkal kell megküzdeni a kapcsolóért azzal a felkiáltással, a kanapé karfáján könyökölve nyálat folyatva, hadakozunk hogy nem, nincs Peppa malac, de Mancs őrjárat, inkább aludjatok. Nem érdekel hogy délelőtt 10 óra van, én is tudok aludni ilyenkor, tehát genetikusan ti is képesek lehettek rá. Szóval miután lezárult ez a küzdelem, most már csak feleségünk telefonjával kell megküzdeni, Ő ott néz sorozatot. Igen, bár van egy irgalmatlan nagy tv, amin látszik még a bőrhibája is a filmek szereplőinek, UHD, lapos, 4K, OLED, görbülő, hajló, olyan mint egy "O" betű, az autóba alig fért be, egyedül pakolni meg nem lehet. Nem győzöm eléggé hangsúlyozni hogy nagy és okos. Ha valaki megdicséri a gyerekeket: "hű milyen okos", sokszor a tv-re értem és elönt a büszkeség. Hát ki látott már ilyen okos tv-t hogy még a telefonnal is lehet párosítani... Elérzékenyültem, bocsánat. 
Na de Netflix. Szabad szemmel jól látható összegeket öntenek filmekbe, sorozatokba, amik hát... nem biztos hogy megérik ezt az energiát amit fektetnek bele. Gyászos számítógépes animációk, ostoba párbeszédek, gyenge ötletek. Kicsit olyan ez mint a magyar mulatós zene, van aki így is szereti, de azért legyenek igényeink, ha már fizetünk érte. Tudom nem kell nézni, meg csináljak jobbat. Nem fogok jobbat csinálni, de nem azért mert nem tudok. Csak nektek nem, mer ő nem. Jobb ha megtartom magamnak a szenzációs filmötleteimet. De hogy jót is mondjak, Itt is meg lehet nézni a Hobbit és a Harry Potter részeket. Na nem, a kanapémon ülve... De ha ezzel képes valaki generálni magának előfizetőt, az tud valamit, mert lassan egy Casio számológépen is meg lehet őket nézni. Igen, kedves fiatalok, nekünk volt egy gépünk amit számolásra tartottunk. 
A kínálat könnyedén unalomba fullad annak, aki nem hajlandó feliratot olvasni, vagy angolul beszélni. Ők persze szidalmazzák a Netflix fordításra szakosodott kollégáit, hogy a faszom há ezé kapnak pénzt, hogy ne kelljen megtanulnom semmilyen nyelven, lehetőleg még olvasni sem. 
De, látom a törekvést amúgy a fejlődésre, nem, nem rólad beszélek zombis ökörség és előzmény amit akarnak hozzá csinálni... Hanem pl Lucifer. Hisz ki ne szurkolna néha a Sátánnak? Az ötlet is jó, a színészek is. Vicceltem. Az egyetlen amiből jókat csinálnak az a dokumentumfilm. Általában leülök egy pohár almalével... Nem, nem nézem azokat sem, engem ne akarjanak okosítani. Észrevettétek már hogy egyetlen egy darab dokumentumfilm sincs az Ősi idegeneken kívül, ami választ is ad? Lehet a Netflixet is ők csinálták és a piramisok pedig hatalmas nagy antennák amivel az egyiptomiak nézték a Netflixet. Ha túl sokszor írtam volna le hogy Netflix, akkor: NetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflixNetflix.

Címkék: vélemény ajánló beteg beszámoló feladvány idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása