Online játékok szabályozása

 2021.09.17. 08:49

Iggen, szabályozni kell az online játékokat, ámbár van egy ország ahol ezt kicsit túltolták... Nem, nem Suriname. Jó eséllyel ott nem játszanak Minecraftot sem, csak élőben, számítógép nélkül. Így van Kína. A kelet vidám világa, ahol a dicső vezetőt dicsőítve törik az ujgurok a kavicsokat. Hát az ifjúság innentől kezdve nem fogja az európai és amerikai ifjúságot lenyomni semmilyen játékban. Mert hetente talán 3x játszhatnak online. Bizonyos szempontból hasznos, nem lesz annyi zombi a fiatalok között, de ebben azért nem vagyok annyira biztos, hogy ez nem valami személyiségi jogok csonkítása é...Áhh, igazatok van, kit akarok átverni. A nagyszüleink, szüleink jól mondták, kapálni kell, sorkatonának menni legalább 2-3 évre, a meleg szart megenni hidegen és szülni 3 felnőtt gyereket, akik magukat pelenkázzák. Azért mert nekik rossz volt, legyen mindenkinek rossz! Várjunk, hisz ez nem rossz, ez edzette a jellemüket ilyen acél keménységűre! Így tippre, ha nálunk lenne erről népszavazás, holnaptól nem online játék nem lenne, áram baszki. Mindenki mezitláb járna a tarlón iskolába, vagy buszon ahol átadnák a helyüket azoknak akik fiatalkorukban úgy adták át az ő saját, névre szóló ülésüket, hogy még egy csühös Rába vagy Ikarusz nem volt a megyében. 
A lényeg, hogy valami szabályozás kellene, de azt talán ebben az esetben ne az állam hozza, hanem mondjuk... a szülők. Lehet én élek álomvilágban, hogy elég felnőttnek érzem magunkat ehhez, anélkül hogy a szüleimet, meg az Ő szüleiket megkérdezném, szabad e. Tényszerűen: a Minecraft szar. Az online játékok, nem jók. Nem, sem a WoW, sem a seggbedurrantott KOTOR, sem akármelyik másik. Ha élvezni akarod, fizetni kell. A jobb cuccért, a szebb cuccért, a karaktered melegházasságáért. Hoppá, pont mint a való világban. 
Jut eszembe volt egy ismerősöm aki véletlenül lefejezett Metin 2-ben valami nagyon ritka, színes lovat, amit hónapokon át tartott kifarmolni. Na most, ez talán a legrosszabb módon befektetett szabadidő volt, a szabadidő eltöltésének történetében. De hát ugye, aki átad másnak egy játékot azzal, hogy ebben úgy sem fogsz tudni kárt tenni... 
Szóval komolyan, gondolom vannak akik ehhez is helyeselnének, mert nem látják hova futnak ki az ilyen dolgok... Miről is beszélek... A 2. vh-ban, Románia volt az egyik szövetségesünk... Jó ötletnek tűnt nem? Igen? Rábasztunk? Rá. 

Címkék: vélemény ajánló játék beteg beszámoló hülyeség felvilágosítás pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása