A Jézus is mindent làt

 2021.10.11. 08:19

Jézus is mindent lát. Meg mindent is tud. Például azt, hogy Karácsonyra milyen ajándékot kérünk. Egyszerűen tudja! Mert megírtuk neki. Most vetődött fel bennem a kérdés... ha mindent lát és tud, akkor miért kell megírni neki? Miért egy fenyőfa alá hozza a csomagot, a szüleink kézírásával ellátott bilétával? Ha a fát is elhozza, miért nem díszíti fel? Meg úgy egyáltalán... Tudom, hogy miért fenyőfa, de csak szólok, hogy a kereszt az jobban kapcsolódik hozzá és még az erdőket is védenénk vele. Lenne családilag öröklődő kereszt, amin lehetne passiójátékot csinálni Karácsonykor is, amíg a nagyszülök bevernek egy tojáslikőrt, meg mindenki a bejglit. Mondjuk aki ilyenkor a kereszten feszül, ő a diétázó családtag. De ugye a főnök fia, mindent tud... Azt is hogy a Lego készletet, igazából apának hozta, mert összerakni ő fogja ugye. Ezért hoz általában olyat, ami apának is tetszik, pl: tűzoltóautó, űrhajó stb. Valahogy nem látom abban a rációt, hogy a kis Jézus arra vágyott volna születésekor, hogy együnk ebből az alkalomból zserbót és kísérjük le egy mindenízű likőrrel, amiben csak a Bodri nincsen benne. Vagy de. De, akkor meg JZ hívta magához ezen a módon, úgyhogy minden rendben. Mindenesetre, nem áll össze az, hogy miért ajándékozzuk meg egymást, azért mert valakinek gyereke született. Aki meg azt állítja hogy Jézuska hozza a fát, meg a csomagokat... Jelezném, egy csecsemőről van szó. Igaz, a főnök fia, nála el tudom fogadni, hogy mindent lát. Karácsonyi értekezés még jön! Igen, októberben. Ha a Tesconak lehet, akkor nekem is.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség feladvány felvilágosítás pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása