Unicredit - OTP

 2021.10.15. 08:06

Rühellem az OTP-t, náluk már csak a Magyar Posta a semmirevalóbb egylet. Amikor építkezni kéezültünk, befáradtunk az OTP győri legfőbb fiókjába, szerényen előadtuk amit akartunk, az ügyintéző firkálgatott, telefonálgatott egy ismerősével, meg egyáltalán úgy beszélt velünk mintha a céllövöldében nyert volna minket a wc papírral együtt. Lehet a két pálcika miatt gondolhatta ezt, ami kiállt a lábunkból. Igazából nem voltam ahoz hozzászokva, hogy valaki úgy beszéljen velem, mintha szarba sem nézne. És még meg is várat és még rátesz a parasztságra azzal, hogy közli önnek ez sok lesz. Igeeeeeeennn? Hát akkor mi most megszűntetnénk a számlánkat, mint Edward a Walesi bárdokat és ne vágj a szavamba bazmeg és dugd fel magadnak az ajándék tolladat OTP és a kedvezményes havi 120 000-es törlesztőt 40 éven át. Mi? Hogy de itt kényelmes a zöld szék? Nézzen csak balra hölgyem... És már az Unicreditnél jártunk. Kedvesek voltak, mint egy cukrosbácsi, kényelmes volt a szék is. Cukrot is adtak. Pénzt is. Valamint ha szeretnénk elintézni valamit, ajjor ritkán tart továbbb fél óránál, sorbanállással együtt. Ezzel szemben van egy barátom aki babavárót akart felvenni az OTP-től. Csak 4x járt náluk, mert most éppen nincs olyan papír, kifogyott a zöld toll, a nyomtató nem nyomtat T betűt és egyéb hasonló kaliberű okokkal találkoztak. Emellett persze úgy beszéltek vele mint egy darab szarral. Aztán amikor már ordított velük a telefonban, megenyhültek. " Tessék mondani, mi a faszom kell ahhoz hogy megkapjuk végre a babavárót?" "Jöjjenek be aláírni..." Hát, mondanom sem kell, nem járnak együtt a Balcsira az ügyintézővel. 

Emlékeim szerint nem az ügyintéző rendelkezik a bank és az ügyfelek pénzével, de lehet rosszul tudom akár Napoleon amikor megtámadta Télen Oroszországot... Azt is megértem hogy egy ilyen hatalmas kaliberű "üzletasszonynak" aki ott ül havi nettó 150-ért, mi már prolik vagyunk. De a 60 éves biztonságiőr bácsi nem fogja tudni megvédeni, amikor az egyik ilyen lenézett proli állcsúcson pattintja úgy hogy a széken fonnyadásban és sütikézésben elhízott csülkei, tarkón találják amikor kiszakadnak a seggéből. 

Címkék: vélemény ajánló beteg beszámoló hülyeség feladvány kérdés felvilágosítás pihent idióták unicredit töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél Otp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása