Az Magyar váll lógatottrul

 2021.11.18. 07:30

Jajj, az a veretes magyar foci... Végre megtérült a befektetett pénzünk srácok! Tudjátok, amiből az a valag stadion épül, a zsidózázahoz, buzizáshoz,  cigányozáshoz... Hát 4-0-ra legyőzték a mieink azt a San Marinót, amúgy ezek valahol olaszok bakker, csak flancolnak! Hát jól megmutatták, hogy tudnak, innentől kezdve, veszélyben Puskás minden rekordja és még egy ilyen fanyalgó, savanyúbéla is mint én, aki kislabdával nem tud 10 métert sem sakkozni, kiteljesedhet egy fénylő Ave Maria kíséretében. Megcsináltuk. Szépen felrúgtuk a 3 évest a homokozóban a lapátért. De, mi lesz ha Lengyelországból vagy Angliából megjön a báttya? Gondolom önigazolás lesz az is, egy újabb fedett, fűfűtéses libaetetőre. De, hogy ne csak fanyalogjak,  néha látszik a fiúkon az akarás, dózeroljunk el minden könyvtárat és színházat, főleg ahol a kortárs művészek 80%-ának a művei előfordulnak. Egyesüljünk a fociban, mint a Bill és Ted-ben a zenére az emberiség! Persze, nem azt várom, hogy most azonnal VB aranyat ide, mert tudom, hogy el kell kezdeni építkezni. Csak hát erre, az elmúlt 30 évben annyian hivatkoztak már... Nem lehetne, ténylegesen építkezni? Rossit sajnálom... Tényleg jót akar, csak hát kiből válogasson? Legyenek az ultrák a csapatban, aztán ha utólérik Ronaldot, akkor leverik legalább, cselezgessen máshol. Lehet, ő a legjobb focista, de hárman verik egyszerre, sokra nem megy vele. Tényleg nem akarok fanyalogni, tudom hogy egyszer fent, egyszer lent, az EB alatt szurkoltam, még a gyerekeket is leültettem a meccseket nézni... Büszke voltam a döntetlenek miatt és tudtam együtt élni az utána jövő vereségekkel is, megnyugodva, hogy visszatért minden az eredeti kerékvágásba. Aztán jött a megváltó győzelem. A taxisofőr, a gyári munkás és a postás ellen. Szurkolni mindig nekik fogok, mert ők a magyar csapat. Ha fél szemére vak lenne a fele banda, a másik meg üveg lenne, akkor is nekik szurkolnék. A hétfői meccsen is nekik fogok szurkolni (bár ez csütörtökön lesz olvasható, ha jól számolom) és nem fog felzaklatni ha esetleg kikapnak, mert valószínűleg éppen a gyerekeket fogom altatni és nem nézem a meccset. Aztán persze lehet, miattam van az egész mert a születésem 1986-ban annyira megzavart minden focistát, hogy elmém vakító ragyogása miatt, azóta nem megy nekik...

Címkék: vélemény ajánló beszámoló feladvány kérdés pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2021.11.18. 12:09:15

Kimentünk Lengyelországba a bátyjához és annak is adtunk egy taslit. :) Tovább nem jutottunk így búcsúztunk.

Nevem senki. 2021.11.19. 12:04:20

@Bazsiahegyről: Kb 5 percet láttam az egészből meg a második gólt, de aki látta azt mondta nem voltunk annyira rosszak. Azért nyilván Lewandowski hiánya érződött a lengyeleknél.
süti beállítások módosítása