Nazgulunk van

 2021.12.20. 09:14

Hát az a leghatalmasabb öröm a Földön, amikor csepp gyermeked, aki ártatlan, mint a ma született sárkány, elkezd a világra reagálni. Mosolyog, nevetgél még a szeme is kacag, aztán a Cannibal Corpse-ot megszégyenítő hangon, sikít. Kicsit olyan mint amikor a Gyűrűk urában jönnek a nazgulok. Közben folyik a nyála, én meg keresgélem a névjegyzékben az ördögűzőt. Amikor odanézek újra, mézédesen kacag, aztán vált egyet és amikor anya is visszament a konyhába, jön a nyúzott T-rexek hangversenye. Ezzel tulajdonképpen nincs semmi gond, mert mindegyik gyerekünknek volt ilyen korszaka, csak ők már kinőtték, legalábbis remélem az oviban nem csináltak ilyen szektát, kecskeáldozással meg gyurmaevéssel. A farsangon nem öltözhetnek az Immortal zenekarnak, sem pedig a Hollónak... Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében. De a legkisebbnek van ám másik tudománya is! Tud, egyik irányba fordulni. És közben hörögni. Úgyhogy nem elég, hogy hajnal 2 körül arra ébred a család, hogy hideg fuvallatok jönnek, fekete füst és valaki hörögve-gügyögve egyezkedik a Sátánnal, hogy neki kell egy rágóka, ezt már tudja hasra fordulva is. Próbáljuk másnak is megmutatni, bebizonyítani, hogy a pici hörög, de amikor szóbakerül társaságban a dolog, akkor mosolyország van. Vattacukor ízű unikornisfejek, gügyögés, meg kerek szemmel pislogás. Egészen addig a pillanatig, amíg nem lát maga körül senkit... Akkor jönnek a nazgulok. Tényleg félelmetes amúgy az egész jelenség... De azért büszke is vagyok rá, mert ő is tőlem ötökölte ezt. Mondjuk a statisztikai adatokba kicsit bekavar az a tény, hogy mi öten vagyunk, a világon minden negyedik ember kínai és még egy nazgulunk is van. De, megijedni nagyon még mindig nem szükséges, mert az oldalirányú helyváltoztatáson kívül, más mozgást nem végez. Majd, ha arra kelsz fel éjjel egykor, hogy a hörgés meg a sikítás, jön feléd... Aztán eszedbe jut, hogy nincs is gyereked, na akkor elmegyünk érte és hazahozzuk. Persze hörögni fogok én is, meg az egész család is és nem kérünk bocsánatot, hanem bagózva az ágyad szélére ülünk, blackmetálosra sminkelt arccal és közben ez a mondategint indokolatlanul hosszú, de még szerencse, hogy tettem bele vesszőket, meg még ki is írtam. Most pedig, iszok egy kávét, mert nem akarok a látszatát kelteni annak, hogy van mondanivalóm.

Bacon & Kávé

Címkék: vélemény ajánló beteg beszámoló hülyeség feladvány kérdés felvilágosítás pihent töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél Nazgul

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása