Az óvatlan magasles I.

 2022.01.06. 07:30

 2013 egy mozgalmas év volt minden szempontból, kivéve Napoleonnak. Mert ő meghalt lassan 201 éve, meg Gandalfnak, mert ő meg csak egy kitalált figura. Szóval, Nyár van, alig fürdőruhában, égetem magam, a napon. Ez igazából úgy nézett ki, hogy a honvédség jóvoltából egy pampán néztél ki a fejedből már reggel 6-kor és azon agyaltál, hogy azt a bőrbe csomagolt zsírt amit virslinek neveztek, a savas mustárral egyetemben, szökőkútként pörögve kihányjad e, vagy csak simán kifossad. A másodikat ajánlom, az egy hektó mustár amit adtak hozzá, síkosít. 30 ember nézte a szemközti hegyet, kakaót szürcsölve és arra gondoltunk, remek, hogy kakaót adtak, ez kemény lesz. Nem tévedtünk. Teherautóval vittek minket, ami nem zötyögött igazán, csak amikor 50-el beleesett egy-egy kátyúba, úgyhogy összerázott mindent a beleinkben is. Többen ekkor végezték el a mixerképzőt. Amit nem sejtettünk: a jóötlettündér is ott zötyögött a platón. Nap közben csak várt. Kivárta amíg mindenki szépen kiüríti magát, aztán elkezdett homlokokat simogatni. Ennek következtében eltűnt az egyik célanyagunk, állítólag nyom nélkül veszett el... Azaz nem egészen nyom nélkül. Amíg azon elmélkedtünk virsliürítés közben, milyen szép a vidék, azt vettük észre, hogy 6-7 dombbal arrébb indiánok lehetnek. Ugyanis nagy füstjelek érkeztek onnan. Amíg egymás vállát csapkodva gratuláltunk a másiknak, hogy időben talált egy bokrot, kiderült, a célanyagunk lezuhant és nem Incsu Csunna akar üzenni Sunyipuki nagyfőnöknek, hanem ég a mező. Porral oltókkal vágtattunk a helyszínre, bár közben kiabáltak nekünk, hogy kevés lesz... Nem lett az. Nagyjából 150 porraloltót használtunk el. Igaz a végére már átment a dolog hab partyba meg Omega koncertbe. Ekkor érkeztek meg a tűzoltók, akik közölték, hogy bár ügyesek vagyunk mert sikerült eloltani, de nekik ez a kiérkezés nem volt olcsó és nem próbálhatjuk ki a felszerelésüket és szálljunk ki a rohamkocsikból ha lehet, mert ettől még, nem vesznek át minket. Szomorúan kullogtunk vissza a gépeinkhez, ahol nagyjából abban a pillanatban közölték, jó hogy jöttök fiúk, bontás és menet. Ma, nem megyünk nagy kört, fáradt mindenki. Amúgy láttunk titeket a kamerán, vicces volt ahogy lángoló ruhával rohangáltatok. Ezzel elindultunk.folyt. köv.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség feladvány kérdés felvilágosítás pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél Katona Veszprém Gyakorlat Tűzoltó Porral oltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása