Szexuális felvilágosítás

 2022.02.05. 07:30

A szexuális felvilágosítás egy rendkívül sziszifuszi folyamat. Görgeted a követ az emelkedőn, de az mindig visszagurul és kezdheted újra. Egy időben válaszolgattunk mi/én is ilyen kérdésekre és azt kellett tapasztalnom, hogy a magyar érdeklődő közönség elakadt a "jó a segged gyüssz topogni?" szinten. És mivel, itt aztán ténylegesen elakadtak, előkerülnek a hiányosságok. De most komolyan... hát ki vagyok én, hogy ezekre érdemben reagáljak bármit is? Bár megtettem, megtettük, csak a kérdések jöjjenek, hogy lássuk milyen szintű a baj:

 - Beteges dolog a lovas pornó?

- En meg a csajom ulunk az agyam szelen. Hogyan tovabb, hogy egy jo menet legyen?

- Mit csináljak, mert teljesen felcsúszott análisan a vibrátorom?

- Terhes lehetek ha a párom a fenekemben megy el?

- Mi az a darabolos szex és hol találok ilyet a neten?

-  Ha a nővéremmel szexeltünk, mi baj lehet?

- A fiú kutyám kinyalt, lehet ebből baj?

"Mit tegyek, ha a barátnőm anális szexet akar velem? Csak kicsit másképpen?
Elég sokmindent csináltunk már a barátnőmmel, és most arra akar rávenni h. üritsek székletet a hátsójába. Lehet neki ettöl valami betegsége? Fájni fog neki? Ha rászánom magam h megteszem mégis hogyan csináljam? Segitsetek kérlek. Ha valakinek van tapasztalata ilyen téren örülnék ha megosztaná velem. 16 hónapja vagyunk együt és nem akarok csalódást okozni a drágámnak."

Szóval a probléma nem kicsi... és ez csak az ámokfutásunk elejéről, az első 6 ilyen jellegű bejegyzésből másoltam ki. Értem, hogy mindenki onnan jön ahonnan akar, vagy ahonnan szabadon engedik, de ezeket a kérdéseket meg lehetett volna előzni. Nem egy tockossal, mert akkor esetleg rászokik a szado-mazo dolgokra, az meg nem cél, hogy rossz legyen. Vagy nekik az a jó ha rossz, mert ha rossz akkor nem lehet jó, de ha nem jó akkor meg jó és a kör bezárul azzal, hogy jó a rossz. Itt jön a képbe, hogy az iskolában ezek a dolgok már nem nagyon kerülnek szóba és oldja meg a szülő. Ezzel meg megint az a probléma, hogy ha a szülő ennyire lángoló géniusz, mint a fentiek, milyen lesz a csemete? Mázlitok van, ezt is tudom!

- Mitol lehet az h a pasim nem nedvesedik be a kukijanal?

- Ha ondó kerül a szánkba, lehetünk terhesek?

- A férjem csak akkor tud elélvezni ha az arcába fingok. Ez nekem egy kicsit fura de azért normális?

- Ha a barátnőm fenekébe élvezek akkor ikreink lehetnek?

- Ha orgazmusom van, beszarok. Ez normális?

 

Ééééés igen. Szavazati joga mindenkinek van és bár félelmetes, ezek az emberek köztünk járnak. Nem azok a hősök akikre szükség lenne, hanem őket érdemeljük.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása