Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hús vétel

 2022.04.20. 07:10

Húsvét. Nyúl. Tojás. Kölni. A magyar lélektani horror prototípusa. Van akinek szép hagyomány, de kérdezzük már meg nagyanyáinkat, hogy mennyire volt az csudijó, amikor 4 sakál módon bejókedvűsödött faubeli megérkezett egy-egy vödör vízzel locsolkodni? Négyen talán össze bírtak hozni együtt egy fingós-baszós locsolóverset, a vödörből öreganyánk mellé loccsantották a vizet, majd a lendület elhúzta őket arccal a pocsolyába. A lányok meg álltak ott fejvakarva egy aztakurvát elmorzsolva. B/ lehetőség: eltalálták őket a locsolással -> medencegyulladás -> Leander, Zámbó Jimmy és Hooligans rajongók születnek. Ugye, ugye? Na most jól beletoppantottam pármillió magyar lelkébe... De haladjunk a korral! Máris gyerekkoromban járunk, a 90-es évek derekán és elején. A lakótelepen locsolókommandók jöttek létre a kocsmák környékén. Olyan rózsaszín, zöld és egyéb színű öltönyökben voltak, mint amilyenné egy csivava feje válik 30 perc intenzív folytogatás és levegővisszatartás után. De azoknak legalább kiugrik a szeme... Szigorúan szódásszifonnal, vagy állott-puttyant virág illatú parfümökkel voltak felszerelve. Ki ne örült volna egy ilyen locsolóbrigádnak? Ilyenektől tanultam a mai napig kedvenc locsolóversemet:

"Zsödeeee nyáááam,

Géé igolyán áánmptam,

Eeee aaaa ervti

Zabaa e looooccccs!"

Magamra is varratnám ha nem félnék a tűktől. Mai napig vágyom rá, hogy a telepi Szókratészba oltott Juhász Gyula verse ne merüljön feledésbe. Abban sem volt senki biztos, hogy milyen nyelven mondták ezt, de imádom! Aztán amint ez megvolt, irány a gyerekprogram: a nagypapával, aki akkor már csak levitálni képes a biciklije mellett, el kell menni locsolkodni. Kell a bicaj, bár csak 10 métert kell tekerni a szembeszomszédig. Locsolóverset mondani nem kell, a felnőttek isznak, a gyerekeknek meg adnak 50 Ft-ot, hogy maradjanak csendben. Bevallom, engem akkor megvettek ezzel, azóta sem tartok nagyobb címletet magamnál. De ennek is van B/ változata! A közeli rétre terelnek, ahol a tojásokat kell keresni. Nehezítésképp viszont a tehenek oda járnak legelbi és így kakálni is, valamint a nagypapa már ugye védekezett a kiszáradás ellen és azt sem tudja melyik réten vannak a tojások. Vagy hogy vannak e egyáltalán tojások. Meg hogy mik azok a tojások egyáltalán. 

Viszont elértem arra a pontra amikor le kell vonni a tanulságot! Azok az ünnepek amikben benne van Jézus, a zabálásról szólnak... Karácsony és Húsvét. Ezért kell a nyulat belefaragni a talpba időben!

 

Címkék: vélemény ajánló beteg szex beszámoló hülyeség feladvány perverz kérdés pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél Húsvét Sonka Locsolóvers

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása