Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Győrzámolyi sztráda blues

 2022.06.01. 08:10

Ooooooh yeeeaaaah ez a győrzámolyi sztráda blúúúz! Dalolnám, ha lenne hangom hozzá. Hang nélkül is énekelném egy Kossuth-díjért cserébe. Vagy egy pohár alvasztott békanyálért, avas téliszalámival. Fene a gusztusomat.... Ha már gusztus, lassan ott tartunk, hogy fene a gusztusát annak aki Győrzámolyra költözik. Nem tanácsolnám én sem senkinek, de nyilván engem nem kérdeznek. 3 éve vagyunk itt ilyen műparasztok, akik a városi panelt felcserélték egy a közvélemény szerint, ugyanolyan panelra, csak falun. Meeee azon a zsebkendőnyi teeeeken, nem lehet állatot tartani! Ez való igaz, rajtam kívül több állat nem is kell ide. De, de, de nem lehet termelni semmit rendesen! Tudom, ezt sem akartam amúgy. Kis paradicsom, kis paprika, kis virágok, kis fák. Nekem elég. De! Nincs de, basszad meg, nálam nem fog a tehén hátán malac röfögni. Leszarom mit égetsz, fúrsz, flexelsz, amíg nem szólsz be, amikor én sztreccs búvárruhában, pipával a számban, lángszóróval metszem a fűzfát. Egyszóval, nehéz ide beilleszkedni. Amíg más gombafelhőt produkál a kertben szemétégetésnél, én pl szombaton nem nyírhatok füvet. Fura egy világ ez... Amúgy kész a sztráda ami hozzánk vezet. Olyan szép, csillogó, mint egy 57 éves Belorus traktor ami szüreti bálban a Kámán 3x lehányt, de mivel nem az övé, ezért elmenekült. Szélességre nagyon jó, elfér rajta egymás mellett 1 autó. Ha valaki jönne szemből, az vagy az árokba beáll addig, vagy jöjjön bicóval meeee há falun vagyunk. Nem jó ez a megoldás? Szerintem sem... Na, erre a falu egyöntetű reakciója:

A kurva anyátokat. Elegünk van belőletek! Eddig az volt a baj, hogy az autók széttörnek a göröngyös úton... Tessék ott az aszfalt! Sírást be lehet fejezni!

Ez kissé durva, lehet hogy a "tessék" nem is volt benne a mondandók lényegében. És igazuk van, eddig az volt a baj, hogy tönkremennek az autóink, most pedig az, hogy tönkremennek az autóink. De, hogy ne csak fanyalgás legyen, el kell ismernem, nagyon szépen megcsináltál a két világvárost, Győrzámolyt és Győrújfalut összekötő utat. Tényleg jó, sima mint a selyem, a vége pedig ugyanolyan drasztikusan elvágott. Ha lekanyarodsz felénk, a korábban említett útra, lényegében ugratsz 10 centit. Igen. A két út szintje között ennyi a különbség. Az autószerelőknek felcsillant a szeme amikor meglátták és beindult a nyálképződésük, mint Pistabának a Blikk Nap lánya fényképére. Számoljunk... Elmész dolgozni 1; visszajössz munkából 2; elmész oviba a gyerekekért 3-4; elmész boltba 5-6; elviszed a szelektívet 7-8. A falubeli Diogenész, a Szigetköz nagy gondolkodója erre azt mondta: "lassabban kéne menni". Erre azt tudom javasolni: 70-es IQ alatt nem kéne internetet használni. De, jött a történetnek feloldozás része is ám! Csináltak egy háromszöget oda, hogy ne csattanjon ki senkinek az agyveleje a zöttyenés miatt. Már csak a kifordulással kéne kezdeni valamit, mert az még mindig életveszélyes. Lehet úgy akarnak ettől megóvni, hogy addig amire kifordulnál, már szarrá van törve a kocsid... Ki tudja... Magyarország, Győrzámoly én így szeretlek 2022-ben is.

Címkék: vélemény ajánló beteg szex beszámoló hülyeség feladvány perverz pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása