Jó étvágy

 2008.10.06. 09:08

"Akár börtönbe is zárhatják azt az orosz férfit, aki a vita hevében megette volt felesége útlevelének egy részét. Arról veszekedtek, hogy a nő lakhat-e a férfi lakásában - írja az Független Hírügynökség. A Nyizsnyij Novgorodban történt családi perpatvarhoz kihívták a rendőrőket, és az ő jelenlétükben a férfi dühében kitépett néhány lapot az útiokmányból, majd lenyelte őket. Hivatalos dokumentumok megsemmisítése és fenyegető viselkedés miatt akár egy év börtönre is ítélhetik a férfit - és az idő alatt az asszony valószínűleg élhet a lakásában."

Most ezen miért kell csodálkozni? Ha a Bánfi hajszeszt szektás mód itták akkor egy kis útlevél fog majd nekik megártani mi? Inkább örüljenek hogy nem a nagy fekete Volga jött értük mert akkor már követ törnének. Hiába no. Csak azt nem értem hogy miért az útlevelet ette meg? Anélkül nem mehet be a lakásába? Azért óvatosan zárnám börtönbe... ha annyi aranyfoga van mint egy átlag orosznak akkor átharapja a rácsokat aztán baszhatják...

 

Címkék: pihent fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása