"A Somogy megyei Vésén társadalmi munkában és felajánlásokból aszfaltoztak le mulatós zenészek és helyi lakók egy 150 méter hosszú utat, valamint akadálymentesítették az egyik boltot is. A pénteken és szombaton zajló akciót „Csokis Tibi” szervezte, de ott volt többek között Zámbó Árpád is. Az elvégzett munka értéke több millió forint."

Tehát drága barátaim végre azt csinálták amihez igazán értenek.  Most így elképzeltem magamnak ahogy Zámbó Árpy szakadt trikóban Kőbányait nyakalva lapátra támaszkodva szerelmes duettet zsong egy betonkeverővel. Csokis Tibi tolja a talicskát, Győzike sanos nem lehet jelen mert ment megkajáltatni magát a dzsungelbe.  Lagzi Lajcsi csinálja a pörköltet nekik, így gyorsabban dolgoznak ha akarnak valamit enni... Aztán Fásy Ádám is lapátot fog a kezébe... A Bugyi fivérek (3+2) hordják a cementet. Fekete Pákó didit akar de csak egy fülest kap és megkérdezik tőle hogy te gyerek minek másztá bele a koromba? Aztán ha már jó sokat betonoztak akkor lefekszenek egymás mellé, szépen sorban és valaki rájuk önti a betont.
Aztán új látványosság lehetne. Vagy elrettentő példa... Igazi mulatós siratófal és legalább mondhatnák hogy sírva vigad a magyar. Ámen. Lehet neki kéne őket indítani az új autópályaszakaszoknak vagy a győri kátyúknak...

(természetesen díjazandó amit csináltak...)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása