A rejszolás veszélyes!

 2008.10.07. 10:06

"Dombovár - Lezárult a nyomozás az ellen a 61 éves férfi ellen aki a nyáron kerékpáron elégítette ki magát - tájékoztatott Kis-Csordás Béláné, a rendőrkapitányság sajtóreferense.
A három szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy férfi meztelenül kerekezik a Lidl Áruház melletti kerékpárúton. Hátulról így látták, s mint kiderült, a férfi csak derékig volt meztelen és rövidnadrágját combközépig letolta. Oly módon karikázott a kerékpárral, hogy a bal kezével fogta a kormányt, a jobbal pedig önkielégítést végzett önfeledten. A csúcsra érve elfelejtette tekerni a biciklit és szó szerint orra bukott. Orr- és arccsonttörést szenvedett. A szemtanúk értesítették a mentőket. A férfi később azt vallotta, rosszul érezte magát a nagy melegben ezért tette ki a nemi szervét szellőzni."

Nem is tudom hogy foglaljam szavakba amit érzek... Ez egy burkolt reklám, ha jól figyeltek észreveszitek a cikkben a Lidl (lidli) áruházlánc nevét. Vajon mit akart ezzel elérni? Lehet hogy egy meg nem értett performance tanúi lehettek a tanúk. Vagy csak szimplán egy elmentek az öregnek otthonról. De ezekszerint ő is tud valamit mert 61 évesen neki is felállt. Vagy lehet hogy alkalmi eset volt és annyira megörült neki hogy tekerés közben rárántott. Ennél szebb már csak az lett volna ha annyira rángatja hogy a lendülettől beesik az árokba. A nagyi ehez mit szólt? Szeirntem az öreg neki akarta hazavinni a gyerekciót csak nem jött össze :P 

Címkék: beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bazsiahegyről 2008.10.10. 13:31:21

nem kizárt, de tuti romlott :P
süti beállítások módosítása