Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közösülés hullával

 2008.10.13. 12:48

Most adok a jóérzésnek. Ha már valaki 2x rákeresett és hozzánk tévedt akkor írok neki egy kis útmutatót. Remélem olvasod majd kedves megszólított, egyáltalán nem beteg állat kretén "barátom".
Először is. Ha hullával akarunk közösülni akkor ássunk ki egyet attól függően hogy milyen frissre van gusztus, esetleg a hullaházat tudom ajánlani. Mert ugye megvesztegethető emberek mindig akadnak. Ez kérem régen is így ment... megvették a halottakat.
Namármos, ideális esetben a halott oszlásnak indul röviddel a halál beállta után. Ilyenkor esetleg lukak keletkezhetnek rajta de ez ne aggasszon, ez csak fokozza az élvezeti értékét. Főleg ha még akad belül valami nedves. Esetleg ha nincs luk saját kézzel, ásóval, stb alakíthatunk ki. De vigyázzunk mert esetleg már más luktömők-fúrók is megelőzhettek minket. Jelen esetben a kukacok. De ez benne pont a grátisz mert csikizik a makkot.
Amit szakértők ajánlanak az a szemezés. Ilyenkor a megboldogult szemgolyóit szedjük ki majd merev/kevésbé merev hímtaggal hatoljunk be. A keletkező hangtól ne ijedjünk meg ez teljesen természetes.
Másik póz amit a szakkönyvek előnyben részesítenek az a koporsós. De figyelem! Várjuk meg míg a család végső búcsút vesz csak aztán heveredjünk a megboldogult mellé!

Ha olvastad ezt nyomorult akkor kívánom hogy veled is ezt csinálják, aztán szúrjanak botot a picsádba és bábozzák el veled a Muppet sót te nekrofil barom!

Címkék: tipp beteg sex

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása