"A Mónika show háziasszonya kilenc kilót adott le súlyfölöslegéből. A műsorvezető az RTL Klub Fókusz című műsorában arról beszélt, megváltoztatta étkezési szokásait, a diéta alkalmával nem evett pékárut és tésztát. „Azok úgyis csak üres kalóriák”- vélte Erdélyi Mónika. Az összeállításban megszólalt Szőke Zoltán a Barátok Közt szereplője is, aki elmondta, az utóbbi időben alvási és emésztési problémát okozott neki a súlyfölöslege, ezért elhatározta, hogy leadja. A módszere hasonló volt, mint Erdélyi Mónikáé, a szénhidrátot iktatta ki az étrendjéből. Szőke elmondta, stresszes volt az élete, pótcselekvésképp evett, de ennek már vége. Azóta rászokott a meditációra, jól alszik, jól emészt."

 

 Hát először is tolmácsolnám Suluj kollégám hozzászólását ehez: "Há ki nem szarja le..."
Én viszon mellékelek 2 fényképet is hogy láthassátok az eredményt milyen volt előtte és utána. Viszont Máúninák javaslom hogy inkább az oxigént iktassa ki az életéből! 

 

 

Címkék: vélemény bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása