"Oktatója autójával lépett meg egy tanulóvezető pénteken délelőtt, Békéscsabán. Az ámokfutót a 90 kilométerre fekvő Berettyóújfalun fogták el egy órával később. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi akkor hajtott el, amikor az oktató pár percre kiszállt az autóból. A rendőrök több úton, köztük a 47-es számú főúton is ellenőrzőpontokat telepítettek, hogy nyomára bukkanjanak. A menekülő Mezőszilas felől érkezett Berettyóújfalu határába, ahol egy járőr észrevette. Megpróbálta megállítani, ám az autós kikerülte, és továbbszáguldott. Az ámokfutó a városban megpróbálta lerázni a rendőröket, eközben három autónak is nekiütközött. A 20 éves fiatalembert végül az egyik lakótelep parkolójában fogták el: jármű önkényes elvétele, cserbenhagyás, közúti veszélyeztetés, engedély nélküli vezetés, rendőri jelzés figyelmen kívül hagyása és közlekedési szabályszegések miatt indult eljárás ellene."

Nem semmi... az mondjuk lehet nagyobb baj hogy ezen nem lepődök már meg. Annyi perverz dologról írtunk már itt hogy ez egy kisebbfajta megkönnebbülés. Végre nem egy perverz csak egy sima idióta... Érdekelne hogy mi játszódott le a fejében amikor elhajtott a kocsival... hogy majd biztos nem vesznek észre egy autót amit egy 20 éves csávó vezet, összezúz 3 másikat, van rajta egy marhanagy "T" betű, csak azért mert betartja a sebességkorlátozásokat? Egy cserbenhagyás mit számít? :D Úgysem tud az öreg néni a végtelenségig kapaszkodni az ablaktörlőbe...
Szóval öcsém. Neked nem lesz jogsid... max priuszod. Vigyázz, ne ejtsd le a szappant és Vaszilij nem = vazelin...

Címkék: beteg idióta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása