Virsli Bazsi módra.
Hozzávalók: 3 szál virsli, 3 szelet kenyér, mustár
Elkészítés:
1. Vegyél egy lábast amiről úgy gondolod hogy tiszta és nincs benne mosószermaradék!
2. Tedd bele a virsliket!
3. Engedj rá vizet. Ne pisát... vizet!
4. Tedd rá a platnira, majd kapcsolj alá a legmagasabb fokozatra, majd várj 15 percet!
Megtettem, elmentem wc-re utána megborotválkoztam, aztán cipőtisztítás, mesenézés... Hopp a virsli... és eltelt kerek 30 perc. Kiszedem a lábasból, minden okés. Gyakorlatilag a virslit pohárból lehet csak meginni. Nembaj, rá a tányérra...
Hát gondoljátok hogy megfőtt???????!!!!!!!! Olyan nyers volt hogy majdnem élt...
Fiorentina 2008.10.17. 14:27:54
Fiorentina 2008.10.17. 14:29:02
Bazsiahegyről 2008.10.17. 14:30:06
suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.17. 15:25:07
téged sem hívnak meg a sthal konyhájába... de örülj hogy nem teleportált át a sütő a móvári vonatba :P
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.17. 20:22:45
komoly problémák ezek...
pl.: a nudlifőzés saját alapanyagból(recept nélkül találomra) a lényeg ,hogy világossárga volt a tészta...szar lett egyszóval! Egy nagy szétmálott izé volt,mákkal megszórva,hogy nézzen má' ki valahogy!
de mit ronthattam el?
vajon ez még nyers, vagy már szétázott?
Meg a rakott krumplihoz a kolbászpirítás?
Leültem a net elé.....csak a szagra lettem figyelmes,konkrétan kolbászt flambíroztam ,mert mikor lehúztam a serpenyőt a zsír kigyulladt!:)
Ha akarnám sem tudnám megcsinálni mégegyszer!
suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.17. 20:27:34
Bogi24 te sem lehetsz egy egyszerű eset :-))) a végén még kedvem lesz meginterjúvolni téged is :-)))
Bazsiahegyről 2008.10.17. 21:13:37
suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.17. 21:19:32
Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.17. 22:40:50
Én is mesélhetnék a főzőtudományomról. Egyszer csináltam rántott levegőt :D
suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.17. 22:42:50
mentségemre szóljon, hogy fiatal voltam és kellett a kaja...
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.18. 09:18:38
Bogi: Fricska,most mi a gond a nudlival? Most nyers vagy szétfőtt?
Fricska: Hát.....Bogika kevés ideig főzte a nudlit,vagy netán túl sokáig főzte a nudlit?
Bogi: akkor kösziszépen a segítséget!
Bazsiahegyről 2008.10.18. 09:22:28
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.18. 10:56:55
Prdigaztán.....lenne egy két történetem,tudod mit!?
Meg is írom!:)
"konyhatündér" cimke alatt!:)
Bazsiahegyről 2008.10.18. 11:04:35
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.18. 13:16:25
Nem eléggé oxigéndús a zamata,túl poshadt levegőből csináltad!
Arra gondoltam ,hogy erre lehetne egy egész iparágat építeni,te gyártanád őket Fricsek,én meg csomagolnám,mint a szendvicset,aztán kötnénk szerződést a kórházakkal meg az otthonukban fekvő oxigénhiányos emberekkel,és lakásban sokat tartott kutyák gazdáival,hogy megrendelésre kiszállitünk,egy -egy rántott levegő szendvicset!
Prsze szigorúan időpontegyeztetéssel,sőt azt hiszem ezt le is kéne védetni!
Gondolj csak bele ha van kutyapelenka,akkor miért ne lehetne rántott levegő szendvics ,csak ráharap és egyből felfrissül!:)