Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

"Mit tegyek, ha a barátnőm anális szexet akar velem? Csak kicsit másképpen?
Elég sokmindent csináltunk már a barátnőmmel, és most arra akar rávenni h. üritsek székletet a hátsójába. Lehet neki ettöl valami betegsége? Fájni fog neki? Ha rászánom magam h megteszem mégis hogyan csináljam? Segitsetek kérlek. Ha valakinek van tapasztalata ilyen téren örülnék ha megosztaná velem. 16 hónapja vagyunk együt és nem akarok csalódást okozni a drágámnak."

Na adok egy mindentverő tippet! Fogj egy jó nagy szívlapátot, menj a kedvesedhez, és irgalmatlanul kezdd el fejbevagdosni vele.
Ilyen még a South Parkban sem volt... átszarni másvalaki seggébe, ez hihetetlen. Meseszerű... Na ez eddig a number 1. amit kommentelek.
Betegsége nem lehet tőle, közlöm: már van! Agybetegsége. Azis valami bár nem nemi úton terjed :D
A lapátos verés fájni fog neki, de egyébként biztos használni fog... De hallod minek ehez segítség? Ha már hülye vagy minek külrtölöd világgá? Erre nem büszkének kell lenni, ettől normális ember leokádja a bokáját. Nem hoyg 16 hónap hanem 16 év után sem csinálna senki ilyet. Ez nem erősíti a kapcsolatot... EZ BETEG!!!!!!!

 

 

Címkék: beteg sex idióta felvilágosítás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.10.17. 11:28:27

:DDDDDDDDDD Hát ez tényleg a nr.1 bazz. De én ezt már nem hiszem el...Ennyi idióta embert a világra sz@rni? :DD Erre én sem tudtam volna jobb választ adni, mint te. :)

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.17. 11:40:42

Én nemtudom el merjem e hinni... Kétségek közt tévelygek és elvesztettem minden motivációmat... Csak fogok a fejem és zokogok. Isten fog nyerni a versenyben :P több hülyét teremt mint ahány posztot mi össze tudunk hozni...

Fiorentina 2008.10.17. 11:44:19

:DDDDDDDDDD Abban biztos lehetsz !

Bluesrocker · http://www.rockerek.hu/Izsi 2008.10.17. 18:14:56

neeee. sírok :D:D:D:D:D

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.18. 14:08:37

most ez komoly?
ezt nem hiszem el,úgy olvastam el ezt a posztot hogy a két kezem a szám elött volt a szemeim meg szépen kikerekedtek!

Bazsiahegyről 2008.10.18. 15:39:58

ez totál komoly :D ez van... engem már nem nagyon lehet meglepni iylennel :D

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.19. 09:17:03

Hmmm....lerázzátok szegény kérdezőt, lekicsinylitek a problémáját! Nem veszitek komolyan, holott ez neki égető probléma! (hogyarezsónülvesülnemegaszara)
Ejnye!
Jó pszichiáter például türelmesen kikérdezgetné, hogy kemény széklettel óhajtják az aktust, vagy netán közepesen lággyal, esetleg híg fossal? Mert nem mindegy ám!
Mert a kőkemény kakát áttuszkolni a másik fél popsiján mindjárt rizikósabb -és kérdésedre válaszolva esetleg fájdalmas is lehet-, mint például egy kis szép sárga híggal össze-vissza fosni amaz ominózus lukacskát. Ugyebár.
Nos, hogy lehet-é ettől valamilyen betegsége, az attól függ, tenyésznek-e giliszták a te beleidben. Ha igen, akkor ezentúl ő is gilisztákat fog szarni, bár az nagyon hasznos, mert nem fog elhízni, lévén, hogy a gilinyók felzabálják előle a táplálékot. Vagy őt magát, ha Guiness-gilisztáid vannak.
Egyéb betegsége nemigen lehet, hacsak nem fertőző a te súlyos neurózisod vazz.
-SOK SIKERT KIS SZAROSOK!- :DDDD

Kecmec 2008.10.25. 09:14:42

Hát nagy csalódást okoznál, ha kiderülne, még seggbe se bírod szarni!

Csigipapa 2009.01.18. 04:53:03

Csak annyit tanácsolnék hogy vigyázzatok, mert a kaki a 2 segluk között nagyon összepréselődik, és ha nem teljesen érnek őssze összespricceli a falat/plafont/anyu kedvenc porcelén babáját...

Esetleg ha megunjátok (mint én is) akkor kérd meg a párod hogy adjon kicsit a széletéböl, kend az arcodra és a csillárrol logva fejjel lefelé üvölts hogy BATMAAAN és közbe probálj belepisilni a fülébe.

Over 2009.08.24. 08:43:34

Esetleg eszetekbe juthatna, hogy milyen durva lenne, ha úgy dugnátok, hogy beteszed a farkad a pinájába. Teljesen beteg dolog, biztos be fog jönni! HA nnagyon extrém csávó vagy, esetleg a csöcsit is foghatod közbe'


Soha nem gondoltam volna, hogy valakinek a szarós "szex" sem elég gusztustalan és fokozni kell... És lőn!
süti beállítások módosítása