Telejósda-Telesámán

 2008.10.18. 09:20

Ez tegnap este jutott jutott eszembe hogy mindenki kedvenc házisámánjairól és telejósairól még nem emlékeztem meg. Biztos mindenki tudja kikre gondolok... Hálózat Tv & Budapest Tv gyöngyszemei. Képzeljetek el egy olyan fazont mint aki 50 év kemény beltenyészet végeredménye és a felesége biztonsági őr. A kezében két drótpálca és lengeti őket. Mintha ő lenne a Zorró... Na mondom jól kezdődik. És ekkor még gyanútlanul néztem tovább a műsort...
Ekkor csodák csodája, van olyan barom aki felhívja. Délután 2 tájban egy erős akcentusú bedolgozó hívja, hogy neki fáj a lába és gyógyítsa meg. Erős a gyanúm hogy nem munkahelyi balesetben sérült le :P Sámánunk legyint kettőt a pálcákkal és kijelenti hogy az ágy rossz helyen van, gátolja a csi áramlását. Közben majd elalszik, ásítás közben megcsodálhatjuk a természettel összhangban álló fogtöméseit és hogy van egy szem kukorica a beleiben tekergő kakatengerben.
Aztán csinált egy aura és egy szellembemérést. Az aura kék volt ami tagadhatatlanul kék szín. Arany Laci tuti mondaná hogy mit jelent én nemtudom. De nem telefonálok be hogy kiderüljön.
 

Na és most a jósok. Ők kártyával dolgoznak, szokás szerint. Jön a hívás... mindenki meglpődik. Azt hinnénk hogy az lepődik meg legjobban aki adásba kerül, de nem! Ezt a jós simán felülmúlja. Megkérdezi ki van a vonalban... Na itt álljunk meg! Nemtudja?????!!!!!! De hát ő a jós aki ismeri a jövőt! Utána megkérdezi mi a probléma!!!!!??????? Na wow... Hát valszeg elfojt a magzatvíz, és trécselni akarok vagy esetleg megtámadott a tegnapi nyersvirsli... Na lépjünk is tovább. Gyorsan átpörgeti a paklit, kioszt pár lapot. Szinte a felén a halál van mert nem képesek egy normális tarot paklit összerakni. De azért kijelenti hogy ön biza sokáig fog még élni! Azz, de tartóstejet már ne vegyen meg gyorsan etesse meg a kutyát...

Címkék: ajánló tv pihent

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bluesrocker · http://www.rockerek.hu/Izsi 2008.10.18. 10:08:24

Nem tudja előre a betelefonáló nevét? Heripotter is mekkora varázsló volt, azt mégis hordott szemüveget:P

Bazsiahegyről 2008.10.18. 10:49:06

azért mert ő egy gyökér volt

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.19. 10:34:22

nyííííí!!
Én ezeket IMÁDOOM nézni! Na jó, csak ritkán, monnyuk hetente egyszer, terápia-jelleggel...Okulni, meg jóóó nagyokat csodálkozni....azon, hogy mennyi de mennyi ember (ember??) van kies hazánkban, akik tényleg betelefonálnak, és tényleg elhiszik az összes hablatyot, amit egy perces kártyakeverés és tíz másodperces "tudományoskielemzés" után a fejükbe tömnek....wehhh. A lányom pisilésig röhögi magát, amikor kapásból, folyékonyan én is válaszolni szoktam a betelefonálóknak, fennhangon, és kurvagyorsan. De stílusosan ám!!! :)))
Ezek a jósdák-jósok annyira ROSSZAK, hogy az már szinte JÓ! :p
(Már akinek van érzéke a vitriolos humorhoz. Mert azzal kéne leönteni őket. Vitriollal.)
süti beállítások módosítása