"A barátnőm nemrégiben összejött egy fiúval és az első szexuális kapcsolatuk elég érdekesen alakult. A fiú nagyon perverznek bizonyult. Ráült a barátnőm fejére és kérte hogy a fenekét nyalja ki. Ez már eleve sok volt, de a legvisszataszítóbb az volt hogy beleélvezett a szájába és megkérte a barátnőmet hogy köpje vissza neki, mert szereti a spermája ízét. A kérdésem az lenne hoyg ez mennyire normális illetve kezelendő dolog?"

Hát ez teljesen normális! Ha nem szart bele a szájába seggnyalás közben akkor mi a baj? :D A spermavisszaköpésre nem mondok semmit... Ezt habcsóknak hívják :P Nem próbálnám ki semmi pénzért. De ha ennyire szereti az ízét miért nem keni kenyérre és eszi meg paprikával? A sperma elivleg sós... Bár ugye már olvastunk olyat hogy méz/zeller ízű. Na de lendüljünk tovább...
Szóval kérdésdre válaszolva ez teljesen normális ha egy elbaszott beteg állat vagy aki a seggét nemtudja arra használni amire tervezték. De ha mégis gyógykezelésre vágysz akkor tudom ajánlani a levédett Bazsiahegyrol 3000 ExtraFutureKontakt módszert! (Baszd szájon szívlapáttal.)

Címkék: beteg felvilágosítás fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.19. 14:32:36

hát mit ne mondjak kezeltessétek magatokat mindketten :-P
süti beállítások módosítása