Nagy itt a fejetlenség...

 2008.10.20. 09:39

"Évente 150-160 ember hal meg úgy hazánkban, hogy nem tudni róla kicsoda. Ilyenkor a rendőrök megpróbálják ezt kideríteni, erre harminc napjuk van. Még így is átlagosan 20-30 holttest azonosítatlan marad, ilyenkor a testeket el kell temetni egy visszakereshető, jelölt sírba, Budapesten a Kozma utcai temető 144-es és 165-ös parcellájába. A fejfára az kerül, hogy NN (Nomen nescio - "nem tudom a nevet") férfi vagy nő és a körülbelüli életkora.A holttesteket úgy temetik el, hogy előtte levágják a fejüket. Az ezzel foglalkozó rendőrségi vezető korábbi nyilatkozata szerint azért, mert a koponya alapján később is lehet azonosítani. Egy név nélkül nyilatkozó patológus szerint ez nem más, mint egy testrésznek - a fejnek - a halasztott temetése."

Wow. Ezek a rendőrök mindig meg tudnak lepni valamivel! Azon csak én csodálkozok hogy nem mondták meg hova kerülnek a levágott fejek addig? Beteszik a baracklekvár mellé?
Attól félek hogy ez már megint egy nekrofil cikk lesz... Valaki a levágott fejekre gerjed, beírja és puff itt is van. Amúgy most belegondolva ez a szeletelős szex... Na most bukott le a kórboncnok! Szerintem tele van a lakása fejekkel amiknek nyitva a szája... najó a többit nem részeltezem.
Most elképzeltem hogy egy fejet kivisz a boncoldából egy teszkós szatyorban. Felszáll a villamosra, és az eberek összesúgnak a háta mögött hogy milyen jó fej...

Címkék: beteg perverz bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.10.20. 10:33:06

Szerintem házat fognak belőle építeni......

Bazsiahegyről 2008.10.20. 10:50:17

azt meg hogyan? :D Mondjuk fejben erősek a jelek szerint úgyhgoy tuti megoldják...

Fiorentina 2008.10.20. 12:02:06

Ha sörösüvegekből sikerült, akkor koponyákkal is sikerülhet :D :D

Bazsiahegyről 2008.10.20. 12:15:02

végülis miért ne :D Végülis a golgota is koponyákból volt...
süti beállítások módosítása