Kedves barátaim... A mostani óra tárgya az egymás illetve saját végbelünkbe feldugott tárgyak. Mint a képen látszik ez egy sörösüveg. És nem jön ki. Így reggel azon mélázva hogy ragadjak e baltát vagy egyéb céleszközt esetleg csak simán röhögjek, rájöttem az élet értelmére. Az életnek nincs értelme ha nem dugsz a seggedbe egy üveges sört!
Szerintem mással kellett volna próbálkozni amúgy... szolidan egy ló*****asszal esetleg ha lehajolsz feltolok neked egy vödör diót. De egy sörösüveg???????!!!!!!! Ember nagyon remélem hogy ami benne volt már megittad előtte. Azis érdekelne különben hogy ki volt ez az okos ember és hogy került ez a seggébe és miért nem küldött utána akkor már egy söröskorsót is? Elrontott pornójelenet? :D Vagy így akarsz tartósan berúgva maradni? Ha igen akkor javallom a dianáscukrot! Egyet be a seggedbe, szétolvad és tartós a hatás. Olcsóbb is minta sör! 
Amúgy meg annyit mondanék rá: "Fú de jó vaaaaaaaaagy..." 

Címkék: beteg felvilágosítás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.10.20. 08:40:26

Hát ez kész.....Hogy fért be neki?! LOL :DDDDD

Bazsiahegyről 2008.10.20. 08:44:03

nemtudom de nem nagyon vágyok rá hoyg megtudjam :D

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.20. 12:00:01

"Az élet habos oldala"?????????? :o

Bazsiahegyről 2008.10.20. 12:14:11

XD jah az... és sörhabot böfög :P
süti beállítások módosítása