Megint eltévedt pár levél és az én kis hegyi kápolnám postaládájában landoltak... Na de ilyet... Természetesen segítek ahogy tudok!

"Hülye kérdésnek hangozhat, de Olyan van hogy egy éjszaka alatt valakinek az alkohol hatására átformálódik az arca (olyan mintha a szem felett és alatt nem lenne hús, és az orr forma is megváltozott)"

Hát a kérdés biza tényleg hülye kérdés... Mindenki tudja hoyg az alkohol megváltoztatja az arcokat. A legrondább nőből/férfiból is képes Tündér Ilonát/Don Juan-t varázsolni.
De van más formáló tulajdonsága is... Pl ha sokat iszol, akkor sokat fogsz kötekedni és valaki fog egy szívlapátot és homlokonsimít vele lágyan mint a tavaszi szellő. Még a kokkolínó maci is megirigyelné.
Drága barátom ha a szemed felett meg alatt nincsen hús akkor valszeg csal lógnak úgy a semmibe ----> undorító látvány lehetsz.

"Mivel lehet a leggyorsabban eltüntetni a kiszívott nyakon a foltokat?"

Néked gyermekem a javaslatom egy jó éles kés. Fogd meg vágd ki. Minek szívatod ki a nyakad ha utána szégyenled? De ha már arrafelé vagdalkozol akkor a kedvemért hibázz csak pár centit és az ütőeret is... előr is köszi!

"Ezek a kis, fekete pontok az orromon és a homlokomon miteszerek?"

Nem, azok a fekete pontok nem azok... Én is látom őket és néha megkergetnek meg beszélnek is hozzám. Segítség megint itt vannak!!!!!!!!!!!!!

"Mitol erdes a bor a fenekem alatt es mivel tudnam selymesse tenni?"

Remeg a szememnél egy ideg komolyan mondom. Attól érdes hogy szarrá törölted egyrétegű wc-papírral és odaszáradt róla a maradék... Baszki... Szarjá sünt!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.10.21. 11:19:39

Én ezt már nem hiszem el, tényleg barmok ezek..... :DDDDD

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.21. 11:33:45

Utolsó kérdéshez:
-hát selymesre nyalatod bébi!-
Javaslom a macskát, annak speckó nyelve van az ilyesmire! Majd meglásd! :))))))

Bazsiahegyről 2008.10.21. 11:35:58

miért? milyen a macska nyelve?

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.21. 14:10:42

-érdes.
Ne kérdezd honnan tudom. Van macskám. Kettő is.
(éééérdekes....a seggem mégsem selymes ki hinné???? :o

Bazsiahegyről 2008.10.21. 14:13:35

hm... na most gondolkodtam. Igyekeztem nem rosszra gondolni de nem sikerült... Maradjunk annyiban hogy megtartom magamnak ezt az ötletet és nem zavar ha érdes a macska nyelve :P
süti beállítások módosítása