Börtönkonyhán a kannibál :P

 2008.10.23. 11:18

"Praktikusan használták ki a börtönben a 36 éves Anthony Morley tehetségét - a meleg kannibálként hírhedtté vált szakács a börtönkonyhán fog tevékenykedni, bár a kések közelébe nem engedik. A barátja meggyilkolásáért és részleges elfogyasztásáért életfogytiglani büntetésre ítélt Morley nem igazán érti, miért az aggodalom."

Én sem értem miért aggódnak... Csak egyvalakire rágjon be aztán beleteszi az aznap esti vacsorába. Végülis a rabok közt nem tétel, egyiknek sem fog hiányozni ha az elfogyasztott illető aznap nem mondja neki hogy ejtsd le a szappant. Egyébként a fiatalember megjegyezte hogy az emberhús rágós... Hát biztos az angolkonyha bő választéka szerint készítette el (szén, nyers). Finom az csak jól át kell sütni. Arról nem szól a fáma hogy a barátjának mely testrészét fogyasztotta el de lenne azért egy tippem.
Évekkel ezelőtt volt németországban is egy ilyen. Két buzi összeült vacsorázni levágták az egyik farkát, megsütötték és ketten megették. Aztán a szakács megölte a másikat.
Na az ilyeneket arra ítélném hogy szívlapáttal verjék őket folyamatosan. De úgy hogy ne haljanak bele, szóval a fajre max csak minden 4. ütés mehet. Esetleg ott van még a franciakulcs mint mostanában divatos eszköz.
De ezek legalább nem szaporodnak. Hülyék, buzik, nem lehet gyerekük és még meg is ölik egymást...

Címkék: beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása