"A pop királya jövő évre 30 állomásos világkörüli turnét tervez, írja a The Sun. Michael Jackson jelenleg Las Vegasban készíti legújabb albumát, és a hírek szerint jövőre élőben is megtekinthetjük az egyébként elég leélten kinéző énekest, aki állítólag nem a pénzért, hanem a gyerekei kedvéért áll majd újra színpadra."

Hű ez tökjó és egyszerre 30 helyen léphet fel... mindenhova csak egy testrészt küld majd :P
De ez végülis nagyon szuper, mert mindenféle smink nélkül elő tudja adni a Thriller klippjét. Elképzeltem azokat akik az első sorban állnak... ha szerencséjük van beesik hozzájuk majd az orra és vihetik haza szuvenírnek.
Gyerekeket én nem engednék be a koncertre... Van pár énekes akiknek szokásuk a csajokat felhívni a színpadra smárolni vagy flörtölni. Na főleg ezért nem engedném be a kölköket :D
Attól még azért félni kell hogy esetleg feltűnik az UFO-kutatók lelkes baráti köre és elviszik dzsekót boncolni mert földönkívülinek nézik :P Persze Arany Laci nem hisz dzsekóban, és minden ilyesmitől elhatárolódik, valamint Pataki Attist sem ő rabolta el. akkor bizonyítéknak hagyott volna ott egy testrészt...

Na melyik Michael Jackson???

a, az első
b, a második
c, az a,

Címkék: ufo beteg bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása