Miért korpásodik a haj???

 2008.10.25. 19:01

Már egy ideje elhelyeztem egy google-s hirdetésdobozt az oldalra, amit már egy ideje figyelek és már kezd szépen alakulni. Jelenleg kerestünk vele kemény 62 centet, ami nem is rossz, még egy kevés összejön és már új életet is kezdhetünk valamelyik harmadik világbeli ország nyomornegyedében, ami nem is lenne rossz karrier.
Na de mivel is kerestük ezt?
Generált és véletlenszerű hirdetésekkel, amiket csak úgy bemásolgat ide a hatalmas keresőóriás. De mégis miket? Ami feltünt, hogy gyakori tisztasági betét és hashajtó reklámok. Nem tudom mivel érdemeljük ki ezeket, de kezdek félni. Nap mint nap belefutunk mindenféle beteges dolgokba, de ez már kezd egy kicsit sok lenni. A keresőkifejezésekből és a hirdetésekből kiindulva nem tudom mit hisz rólunk a gúgli, de valahol sejti, hogy nem orvosi disszertációkhoz publikálunk irodalmi forrást. És hogy mennyire jó ez a szórás? Hát ha már valaki azért téved ide, hogy megtudja, hogy a vérfertőzés ellen is véd e az óvszer (azellennemvéd) akkor annak komoly gondjai lehetnek, úgyhogy remélem továbbkattint a hirdetésre, legalább egy sörre gyűljön össze. Mindenki jól jár, ő tovább böngészik anélkül, hogy értelmesebb dolgokkal töltené az idejét, mi meg legalább nem halunk szomjan.

Címkék: vélemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doom 2008.10.26. 00:04:53

62 cent még nem elég egy sörre? :-D Régebben volt Esztergomban egy Gödör nevű hely, ott akkoriben 25 ft volt egy korsó házi sör, mondjuk ez 10 éve volt kb... Azóta az infláció miatt lehet, hogy felszaladt 85 ft-ra is. :-)

Bazsiahegyről 2008.10.26. 08:06:48

de amíg leérünk Esztergomba nem 62 centet költünk :P

Loryka 2008.10.26. 11:42:51

Vmi izgibb hirdetést is kitehetnétek, mert szívesen gyűjtök nektek sörre, de csak egy bizonyos márkára, ami pedig nem olcsó:P
süti beállítások módosítása