Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

400 tehénnel közösült

 2008.11.04. 11:08

"A Terra brazil internetes honlap szerint az 53 éves Getulino Ferreira Paraízót a múlt héten tartóztatták le Goiás államban, ahol egy gazda tetten érte birtokán három tehén és egy borjú leölése után. Paraízo a rendőrségen beismerte tettét, és elmondta, hogy 13 éves korában nemi erőszak áldozata lett, ezért kezdett el állatokkal, köztük lovakkal és szarvasmarhákkal nemi kapcsolatra lépni. Az őt kihallgató rendőrfelügyelő szerint a gyanúsított elmesélte, hogy még kamaszkorában megpróbált összejönni egy prostituálttal, de a találka "nagyon kellemetlen" volt számára. A felügyelő, aki már egy éve nyomozott a leölt marhák ügyében, kezdetben arra gyanakodott, hogy fekete mágiával kapcsolatos állatáldozatokról van szó. Csak annyit tehettek, hogy figyelmeztették a gazdákat: ne engedjék jószágaikat birtokhatáraikon túl legelni. Összesen 400 leölt tehenet találtak meg, amelyeket állítólag mind Paraízo ölt meg négy év alatt Goiania város környéki farmokon, a fővárostól, Brazíliavárostól mintegy 200 kilométerre. A rendőrség megállapította, hogy a sorozat-erőszaktevő és -gyilkos az utóbbi hónapokban már minden alkalommal 3-4 állatot ölt meg, míg korábban alkalmanként csak egyet. Paraízo ellen súlyos anyagi kár okozása címén emeltek vádat, amiért 1-5 évi börtönre ítélhetik."

A mai nap folyamán már ő a második aki lebukik, mi van ma? :D Tuti ő volt a www.LOVASPORNO.HU-s fazon... 400 tehén wow! Mondjuk engem zavarna hogy a hölgyeknek csak egy melle van és azon 4 bimbó, még akkoris ha szeretem a tejet... De hát én már csak ilyen konzervatív vagyok. Ez az a mennyiség egyébként amit elismert a drágánk, akkor mennyi ló meg kismókus lehet még? :D Csúnya, csúnya molesztáló bácsi! Ugye nem is létezik a Chupacabra azis csak te voltál? Kezdek félni hogy a mai napom egy síró zokogó röhögés hullámba fog átmenni.
Egyébként Suluj azt mondta hogy ma ritka rasszista kedvemben vagyok... Ez kérem nem igaz! Az hogy a négerek kakából lennének brit tudósok kemény munkájából derült ki. És Fekete Pákó esetében egészen biztos vagyok a dolgomban mert ő egész egyszerűen bűzlik! De lehet Pataki Attist kéne megkérdezni mert ő szokott az ufókkal bandázni és többet tud mint mi. Már várom hogy a szintikhez vagy esetleg a mikrofonhoz a következő koncerten felhívja Arany Lacit vagy egy szürke kerek szemű alacsony fazont...
Így egészen új értelmet nyer az Éjjel érkezem című szám ugye? :D

Címkék: ufo beteg szex fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Consuela 2008.11.04. 16:20:24

És miért ölte le őket? Nehogy beszéljenek? Mi lehetett a sorrend? Dugás-mészárlás v mészárlás-dugás?

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.11.04. 20:51:15

nyílván mészárlás dugás, mert nekrofil volt
süti beállítások módosítása