Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Luk-luk...

 2008.11.04. 11:28

"Az Amerikai pite asztalos változatát adta elő egy 40 éves férfi Ohio államban: kerti bútorral "szeretkezett" négyszer is a kertjében, amit aztán egyik szomszédja videóra vett, de nem azért mert tetszett neki az ember-tárgy felállású pornó, hanem bizonyítékul feljelentéshez. A férfi a telt formákat kedvelheti az asztalokban, mert egy kerekbe habarodott bele, fémből készült "feszes testűbe". Az aktust megkönnyítette az asztal közepén a lyuk, amely napernyő nyelének beledugására szolgál - rendeltetésszerű használatkor.  
    A férfi a négy szeretkezést nem közvetlenül egymás után produkálta, hanem négy reggelen, anyaszült meztelen.
    A rendőrség négyrendbeli közszeméremsértés címén indított eljárást a "kerekasztal lovagja" ellen.
    A férfi egy másik szomszédja megütközött azon, hogy nem csukták azonnal börtönbe az "asztalost", mivel egy iskola is van a közelben és a férfi bármikor megismételheti szextettét - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap nem április elsejei tréfa gyanánt."

Mint már mondtam luk-luk... De ennyire kiéhezve hogy lehet bárki is? :D Akkor csinálja inkább krumplival vagy nemtudom. Talántán esetleg neadjisten egy élő húsvér felnőtt középkorú nővel aki ember.
És akkor mi van ha iskola is van a közelben? :D Félnek ott is meghág egy padot? Végülis ott nagyobb luk van padban,,, Max szálka megy bele neki.
Le mertem amúgy fogadni hogy azok a kerti kis asztalok nem asztalos által készülnek hanem valaki megdug egy nagy asztalt.
De így most belegodolva oda kellett volna mászni az asztal alá egy franciakulccsal ráfogni a farkára és jól megtekerni... Azt énis élveztem volna, meg ti is.
Mennyi beteg marha van uramisten...

Címkék: beteg szex perverz bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása