Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megvan a nekrofilunk!!!

 2008.11.04. 09:28

"Beismerte 72 éves felesége kora nyári meggyilkolását egy 58 esztendős, munkanélküli kereskedő - közölte a német rendőrség pénteken a sajtóval. A hildesheimi államügyészség aljas indokból elkövetett emberölés miatt emel vádat a férj ellen.

A tettes rossz gazdasági helyzetével indokolta a nyomozóknak, hogy végzett idős nejével. A férfi azt állítja, hogy öngyilkosságot akart elkövetni, de elment tőle a bátorsága. A bíróság az ősszel kezdődő perben azt is nagyító alá veszi, hogy milyen anyagi előnyhöz jutott a tettes azáltal, hogy eltette láb alól hitvesét.

A férj a bűncselekmény elkövetése után még 8 hétig rejtegette otthonában a nyári hőségben oszlásnak indult holttestet"

Barátom-barátom most buktál le végleg. Azt hitted nem jövünk rá hogy te nézed az oldalt? Remélem tudtad használni amiket írogattunk neked és nem vetted nagyon a szívedre! Igazából csak azt remélem hogy a börtönben te leszel majd a Hófehérke és aki a hátad mögött szörcsög az nem Dart Véder lesz vagy a kávéfőző hanem Vaszilij ukrán emberkereskedő aki cseppet aidses viszont marha erős.
Ó istenekre mennyit vártam ezt a pillanatot hogy virtuálisan kezetrázhassak veled te beteg állat! Mennyi álmatlan éjszakát okoztál nekünk a szeletelős szexről feltett kérdéssel!
Ha most lehetne hozzád pár kérdésem fel is tenném őket... De miért ne lehetne? :D

1. Baszki ebben mi a jó? :D

2. A kukacok nem csikiztek közben? :P

3. Ugye nem akarod kiásni? :D 

Címkék: vélemény beteg szex brékingnyúz bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.04. 09:50:06

Fujjjjjjjjjj bazzzz............. Ezt én is olvastam valahol. 8 hónapig.......enyhén szólva nem fordult fel a bele???

Consuela 2008.11.04. 16:08:43

Egy nyolc hónapos hulla?? Hmmm...:)
süti beállítások módosítása