Porszívóval kefélt

 2008.11.04. 10:39

De nem ám a kertibútort vagy a szőnyeget.
"Porszívóval "szeretkezett" egy autómosóban egy férfi az Egyesült Államokban, mígnem a rendőrség szextetten érte. A sajátos "szerelemnek" akadtak szemtanúi, és egyikük telefonált a rendőrségnek a Michigan állambeli Saginaw megyében. A rajtakapott 29 éves férfit lecsukták, a "meggyalázott" porszívó sorsára nem tért ki az AP amerikai hírügynökség."

XDXDXDXD Na ezt megvalósítani. Bevallom énis godnoltam rá néha, vagy arra hoyg két sün közt kiverjem de mégsem tettem meg. Tudjátok miért? :D Mert kijózanodtam, meg azért mert nem vagyok teljesen hülye. Az ilyet nem leültetni kéne hanem agyonverni. Bár szaporodni biztos nem fog.
De próbáljuk megérteni az ő szempontjait is! A porszívó tutira lenyeli neki. Nem kell vele beszélgetni sem. Csak akkor van gáz ha a fújás gombot nyomod be utána... (a rakétaporszívó valszeg még lufit is tudott volna belőle fújni ha elég sűrű)

Címkék: beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Consuela 2008.11.04. 16:22:12

A porszívó legalább nem piszkálta hogy mézízű a spermád egyél petrezselymet.
süti beállítások módosítása