"A mentőket és a tűzoltókat egyszerre riasztották a West Midlands-i Dudley közelében lévő Brierley Hill egyik nyilvános vécéjéhez, ami foglyul ejtette egy használóját. A kivonuló egységek azonban együttes erővel sem tudták kiszabadítani az áldozatot, így a rozsdamentes acél vécét levágva, azzal együtt kellett kórházba szállítani.
„A 35 éves férfi épp rendeltetésszerűen használta a vécét, amikor hozzáragadt. Úgy tűnik, valaki beragasztózta az ülőkét” – vázolta a problémát a mentők szóvivője. „Minden erőfeszítésünk ellenére sem sikerült őt leválasztanunk róla ott a helyszínen, ezért a helyi tűzoltó és katasztrófaelhárító erők együttes segítségével ki kellett vágnunk a vécét az utcai fülkéből”.
Az áldozatot a helyi kórházba szállították, ahol az orvosok speciális oldószerekkel tudták eltávolítani róla a hozzáragadt felszerelést."

Na wow... Ez a nem semmi! Valaki nagyon poénos kedvében volt hál istennek :D De ha velem csinálnának ilyet azt hiszem jönne a rozsdás wartburglökhárító... El tudom képzelni hogy két fazon ül otthon és nem tudják mit csináljanak... "te... ragasztózzunk össze egy nyilvános wc-t" "oké" és mennek.
Mondjuk az nagyobb poén lett volna ha síkosítóval kenik be. Akkor a fazon csak csúszkált volna rajta, így meg legalább meg tudott könnyebbülni. De ez attól még szar ügy :P
Az érdekes lehetett még ahogy dolgoztak rajta. Az orvos megkérdezi hogy mire van szüksége... Hát egy kis papírra!

Címkék: vélemény idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Consuela 2008.11.04. 16:16:14

" Tűzoltó úr kérem! Ha már ott van, nem törölné ki?"
süti beállítások módosítása