A boltbajárás veszélyeiről

 2008.11.06. 11:46

Vesztemre megszomjaztam és úgy gondoltam hogy átugrok a munkahelyemtől 50 méterre lévő boltba. Az első 10 méteren a társadalomkritika egy kendőetlen formájával találkoztam: odaszartak a bejárat mellett lévő bokor tövébe. Nem egyedi eset ilyen eddig is volt... azon lepődtem meg hogy a méhek szedik belőle a virágport. Újabb 10 méter... egy öreg bácsi áll a hivatalunk előtt. Mellette van egy asztal amin egy krokodil van, alatta egy felirat hogy XY ügyintéző is ilyen kedves, mellette egy méteres gólyaszobor és újabb felirat: "a gólyák már elrepültek, húzzál el te is Délre!"
Hát ennek akkor fog végeszakadni amikor megjönnek a yardokés közlik ezzel az elaggot krokodillal hogy ha nem megy innen akkor úgy p**csán rúgják hogy repülni fog mint a gólya.
Újabb 10 méter, egy taxis majdnem elüt a zebrán. Mindketten tudomásul vettük hogy  akurvaanyját a másiknak. Újabb 10 méter és már majdnem a célnál vagyok... erre belefutok a csövesek gyűrűjébe. Na mondom ezt még Indiána Dzsónsz sem élné túl. Egyből jöttek hogy "jáááááááj fiátálémbér há ággyon má pízt húsra, há kő a csáládnak" mondom bocs nincs kess. Erre a csöves bepöccen és elkezd kiabálni hogy a kurva anyámat így meg úgy, meg stb... Gondoltam magamban hogy jólvan more ezt bebuktad, találkozunk mi még úgyis.
Beérek a boltba, megvan a hőn áhított italom, elindulok a pénztár felé. A pénztáros rámnéz, és kérdez: "Há a kosár hóvan?" Mondtam hogy "ott az ajtó mellett hozzak magának egyet?" Erre közli hogy ne neki hanem magamnak mert szól a biztonságiaknak. Ekkor már kb karnyújtásnyira voltam tőle és megkérdeztem hogy mostmár nem mindegy?
És baszki szólt a biztonságinak hogy nem akarok kosarat venni. És ő szépen visszakísért hogy vegyek kosarat. Vettem kosarat meg szorosabban markoltam a szívlapátot. Kezdek attól félni hogy előbb utóbb ki fog alakulni egy-pár olyan hülye akik immunisak lesznek a szívlapátra.
Optimistán néztem a helyzetet, mentem fizetni. 1 db ezressel. Az üdítő volt 240 forint. A nő rámnéz és megkérdezi hogy ekkora címlettel akarok fizetni? Mondom kicsinyli vagy sokallja? Sokallotta és mondta hogy csak aprót tud adni. Megegyeztünk, erre kezembenyomott 3 db százast meg egy nagy marék 10-20 forintost. Akkor azt hittem fejenvágom velük. Inkább jöttem vissza gyorsan dolgozni mert itt nem ér ennyi kiakasztó inger...

Címkék: vélemény beteg idióták munkahelyi fájdalmas agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.06. 11:59:17

Hogy veletek mindig történik vmi? :D

Bazsiahegyről 2008.11.06. 12:00:37

szeretünk kalandosan élni :D

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.11.06. 14:05:08

Nem semmi kalandokon kellett átmenned egy kis itókáért!
Hmmm....az a bokorszar se semmi, de az egész bejegyzés úgy tuti ahogy van!
(Persze miért is nem csodálkozok ezen????? :o
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Doom 2008.11.06. 21:17:31

z a helyzet srácok, hogy túl kedves, emberséges, empatikus egyedek vagytok... Valaha én is így kezdtem, de addig szekáltak a szekus, csöves, hittérítős, pénztáros létformák, hogy váltottam. Azóta vagy:
- kitérnek az utamból
- vagy kussolnak és teszik a dolgokat.

Igaz ezért cserébe úgy nézek ki, mintha Dextert és a Dimmu Borgír együttes nagyrabecsült énekesét Shagrath-ot keresztezték volna. :-D
süti beállítások módosítása