Zsánklódvándámmmmmm

 2008.11.06. 08:06

"Lemondta új mozijának promóciós fellépéseit Jean Claude Van Damme. A bejelentés oka, hogy a színész egyik kiskutyája megbetegedett - írja a New York Post. Az újság szerint Van Damme korábban hét kiskutyát fogadott örökbe Bangkokban, Thaiföldön. Így az állatok megmenekültek attól, hogy bunda vagy étel legyen belőlük. Az egyik eb azonban beteg lett, és kómába esett, a filmsztár pedig úgy döntött, hogy inkább mellette marad, mint hogy a JCVD című filmet népszerűsítse. Van Damme egyébként szorgalmasan dolgozik a Full Love című mozi utómunkálatain, és készül az Universal Soldier (Tökéletes Katona) harmadik része, amely az Új kezdet alcímet viseli."

Hűha édesistenem mi lesz itt most? :P Mégiscsak pörkölt lesz a zsebebbből? Remélem erről is kapunk egy 2-3 szezonos realityt, vagy legalább Győzike meglátogatja fáradt pofozógépünket. A mi szempontunkból csak jó vége lehet a dolognak. 1. Győzike nem lesz az országban!!!! 2. Vándámm amint meglátja azt hiszi arab terrorista és kipörgőrúgja a beleit neki. Azt akkor már hiába kiabál hogy "Jááááááj dik mán Béja há hűde kelgyó..."
Az új filmekhez meg annyit fűznék hozzá hogy a régiek is a világörökség részét képezik, de ha faszkorbáccsal csapkodnak sem jut eszembe egy cím sem ami értékelhető lett volna...
Tökéletes katona 3? Miért volt 2? Valamiből akkor nagyon kimaradtam :D Mondjuk ezt nem feltétlenül bánom...
 

Címkék: vélemény tv idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.11.06. 09:15:52

"Vándámm amint meglátja azt hiszi arab terrorista és kipörgőrúgja a beleit neki":D:D ez mekkora már.
süti beállítások módosítása