Csúny-csúnya-csúnya mi! Ezúton fejezzük ki abbéli elhatározásunkat hogy a sok rasszista, morbid és frivol kijelentés miatt elhatárolódunk magunktól. Annál is inkább mert faszkorbácsot és anál intrúdert helyeztünk kilátásba...
Szóval az itt leírtak, hallottak, látottak a ti beteg agyaitok szüleményei, bírósági idézést senkitől nem veszünk át semmi esetre sem!

Tehát hogy minenki értse:
Csak poénkodunk... a világ egyáltalán nem szar hely, és szeretjük az embereket, állatokat, növényeket, vélt vagy valós mesehősöket!

Az összes írás a képzelet szüleménye a valósággal való egyezés pusztán a véletlen műve, mi abszolute nem tehetünk semmiről...

Akinek nem Imre ne legyen falába, vagy valami hasonló.

Puszi a pocitokra: Suluj & Bazsi

Címkék: agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doom 2008.11.12. 00:04:22

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Doom 2008.11.12. 00:05:30

Azén véleményemért, én vállalok felelősséget! :-)
Továbbá állampolgári jogom szabadon utálni azt, akit akarok! :-D

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.12. 00:24:55

mostanában divatos jogi nyilatkozatokat tenni így mi is tettünk és hogy a postás le lepjen meg minket egy-egy bírósági idézéssel :-)
mert az biztos zicher hogy akkor egy erős férjet szerzek magamnak :-)))

Bazsiahegyről 2008.11.12. 09:42:25

psssssssssssssszt perszehogy nem komoly de ne buktassatok le... kimonóban avgyunk (ezt most suttogva mondtam)
süti beállítások módosítása