Ezt nem értem...

 2008.11.13. 19:33

Úgy érzem soha nem fogom megérteni a bulvársajtót, mármint a működését. Mi alapján válogatják a megszólaló celebeket, és hogyan sorsolják ki azt, hogy miről is kérdezzék.
Milyen jó lehet celebnek lenni, elmondhatod mindenről a véleményedet, még akkor is ha a kutyát nem érdekli és annyi közöd van a témához, mint a hintalónak a roncsderbihez. És élvezik! Beszélhetsz arról amit akar olyan sok oksságot mondhatsz amennyi csak kifér az ólajtó szádon. Álom lehet.
Hogy jön ez most ide?
Csonka Pici mesélt a Celeb vagyok... akármiről. Ez aztán érdekes. Komolyan mondom, hogy álmatlanul teltek az éjjeleim, mert nem tudtam, hogy vajon ő nézi e vagy sem és vajon mi is lehet a véleménye róla. Ez most nem vicc. Tényelg nagyon kíváncsi voltam erre.
Na meg arra is kíváncsi, hogy mi alapján választják ki, hogy ki miről nyilatkozzon. Tényleg jó lenne tudni, mert el enm bírom képzelni, de lehet hogy az én fantáziám szegényes. Miért nem kérdezzük meg mondjuk drága marmonkannácskát arról, hogy mi a véleménye a most kialakuló hitel- és gazdasági válságról, vagy mondjuk Pákót, hogy mit gondol a magyar nyelv változásairól, torzulásairól. De megkérdezhetnénk  mondjuk LagziLalit a vegetáriánus diétákról, vagy mondjuk a Pa-Dö-Döt a tuti pasizós dumáikról.
Mennyire érdekes lenne, kb mintha engem kérdezgetnének a kvantumfizikáról, vagy a molekuláris sejtbiológiáról. Elmondanám hogy milyen szép, meg jó, hogy az izé-bigyók söndörödnek fondorodnak, no meg pödördnek. meg csinálják a hogyishíjjákukat...

Címkék: vélemény bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.13. 19:38:30

azért kérlek szépen, mert bárki akinek 1 csöpp agya van már nem vonul be a sajtóba, a hülye emberek meg nem fognak 1 értelmes embert hallgatni, őket a celebek véleménye érdeklik, akiknek az IQ szintjük a 70-et csapkodják alulról... összesen.

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.11.15. 06:57:36

Kannácska eszmefuttatását azért végighallgatnám a világválságról.....
Gondolom sűrű szempillarebegtetéssel egybekötött mellrezegtetéssel is illusztrálná mély mondanivalóját!!.....:DDD
Már ami volna neki fent említett cselekedeteken kívül.
süti beállítások módosítása