Mint az már kiderült Lola nagyon közel áll a szivecskénkhez (kb annyira mint a faszom Jeruzsálemtől). Mik ki nem derülenk erről a lánykáról istenem, néha a zuhanyzóba pipil a drága. Gratulálok... A következő mi lesz??? A csapba szarik? Akkor lesz ám onanizálás a Viva tv stúdiójában.


Mondjuk lehetnek higiéniai okai is, tudniillik a vizelet megöl minden baktériumot, penészt és gombát, ezért is szokták az orvosok javasolni a kaka-pisi szexet. (Na ezt kár volt leírni mert innentől a google hozzánk dobja az ilyen betegeket is, na mindegy már megszoktuk, csak messze van a backspace).
 

Hogy én mennyire imádom mikor ilyenek derülnek ki a mai tinisztárokról. Lehet tőlük tanulni naaa. Ez kell az ifjúság épüléséhez, nem a kálcium, meg a danon joghurt. De nem baj szépek vagyunk és csillog a hajunk...

Címkék: vélemény idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása