Válasz

 2008.11.18. 21:40

Zéé:

bocs, de végbélnővér az eddigi hozzászólásai alapján túlzottan maszkulin jelenség. több, mint gyanús.
 
 
Kedves Zéé!
 
Elöszöris örülök, hogy a rajongói klubbomnak oszlopos tagja vagy,de kifejthetted volna, miért is vagyok maszkulin jelenség. Igazából nem is érdekel, kb ragadhattál volna olyan szinten is mint a leleményes perverz analfabéta gyökereink, akik nap mint nap elárasztanak minket az ostobábnál -ostobább kérdéseikkel. (Lásd szexuális felvilágosítás) ---> Azért szeretném, ha dupla ennyi lenne:D
Ne aggódj kevesebbre sem foglak tartani, a végbéltükrözés mellé ajándék beöntést is adok.^^
 
az Análitikus

 

Ja és mert törődöm veletek.....

"A férfiak kis százaléka rendelkezik megfelelő hosszúságú pénisszel és testi hajlékonysággal ahhoz, hogy saját péniszüket a szájukba vegyék; ezt autofellatiónak (magyarul önleszopásnak) hívják. – Ez a technika megfelelő adottságok, illetve előkészületek nélkül ideiglenes vagy maradandó gerincsérülést okozhat."

*Ámen*

Címkék: vélemény agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása