Scully visszatér Ámerikábaja

 2008.11.20. 07:54

"A Scully ügynökként megismert színésznő élettársával, Mark Griffithsszel és gyermekeikkel - a két éves Oscarral, az egy hónapos Felixszel, valamint Anderson előző házasságából származó 14 éves Piper nevű lányával - 2002 óta óta él Londonban, de most, hogy Barack Obamát választották az USA elnökének, nem tartja kizártnak, hogy hazaköltözzön"

Londonban???? Nem egy Föld körül keringő űrbázison rejtegették az UFO-k? Egy világ dőlt bennem össze. Csak nyelem itt a könyneimet hektószámra... Különben rá kellett jönnöm hogy a mi Drága végbélnővérünknek köze van az UFO-khoz! Mindig mindenkit analizálni akar. Szóval aki félti a segge épségét az fusson.
Gondolom mindenki emlékszik az X-aktákra... Scully kb részenként 3x látott ufót, vagy 4x meg is dugták de nem hitt bennük. Szerintem ha kinyitotta volna a hűtőt és ott vann benne egy felboncolt E.T. vagy Alf akkor is csak kecsapot kér hozzá és nem elcsodálkozik hogy hát ez meg hogy került oda... Vajon a gyerekei közül mennyi született az UFO-któl vagy a Patakitól aki járt az UFO-k űrbázisain???
Mondjuk mostmár kezdek arra is gyanakodni hogy a Kiszel családban is van egy ilyen visszatérő probléma. Ne mondjátok már nekem hogy ez a szemöldök földi eredetű... Szerintem Tüncit megtermékenytették az UFO-k egy értelmes magzattal, és azóta a gyerek irányítja az anyját. Ez az első lépés aztán világuralomra tör! Hódolunk neked ó nagy Nutella, Debella, akarom mondani Donatella!

 

Update: Végbélnővér nagyon szépen megmondta hogy ő bizony Királylány, mer ha az ellenkezőjét mondom akkor baj lesz... Szóval ő Királylány :)

Címkék: beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Végbél Nővér 2008.11.20. 08:16:37

Most tehetek én arról, hogy nem hiszed el nekem, hogy jó lesz?:P
Amúgy nem vagyok UFÓ és ha tovább baszogatsz vele akkor kénytelen leszek elővenni a zombiecápafaszt....

Bazsiahegyről 2008.11.20. 08:19:48

nem mondtam hogy ufó vagy :D csak hogy nekik dolgozol :P (én nekik dolgozok)

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.20. 08:37:06

Pedig már évek óta Roswellben élnek Mulderrel, mivel az ottani mágneses sugárzástól lezuhannak az UFÓ-k:P

Bazsiahegyről 2008.11.20. 08:47:04

nem roswellben élnek, akkor benne lettek volna a fókuszban :P

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.20. 09:00:20

Ezek szerint a fókusz riporterei is földönkívüliek, mert nem mernek odamenni...
süti beállítások módosítása