VV Anett és a Bridge zenekar

 2008.11.20. 10:24

"Már egyszer szányra kapott a pletyka, hogy VV Anett a popszakmában is kipróbálja magát. Akkoriban azonban a híresztelések hamisnak bizonyultak, hiszen a Disco Express klipjének szereplőjeként csak az arcát adta a zenei produkcióhoz a csinos lány. Aki akkoriban csalódott volt, most bizonyára örömmel fogadja, hogy a Bridge újdonsült tagjaként hamarosan az egész ország megismekedhet Anett hangjával."

óóóóóóóóóóóóókéééééééé... Na fel a kezekkel ki halott eddig a Bridge zenekarról! :D Óóóóóóóóókéééééééé és most az fel a kezekkel aki tudja még ki ez az spiné! Óóóóóóóóóókeeeeeee fel a kezekkel aki tudja melyik ország fog érte rajongani... :( Ennyire ne tolongjatok ha kérhetem. Biztos remek énekesi kvalitásokkal rendelkezik, lehet belőle pl egy új Lola vagy Zámbó Árpy, neadisten Fekete Pákó és akkor még utcát is nevezhetnek el róla, vagy rögtön agyonütik szívlapáttal ahogy meglátják. Talán elfogyott a pénz amit a Való Világgal kasszíroztál kisanyám? Mégsem jött be a sztárság? Látom meg hallottad a média hívását ha már a józan eszedét nem.
Óóóóóóóóókéééééééé és most fel a kezekkel ki az aki úgy érzi hogy erre az "énekesnőre" szükségünk lehet még mondjuk atomtámadás esetén. Akkor mondjuk mondjuk üzembiztosan túlsikítaná még a komplett robbanás, rombadőlés hangját is...
És most bevallom őszintén, aki csak ennyire képes, hogy ilyen kamuhírekkel kerüljön be mindenhová, azt kitenném a Taigetoszba had egyék meg a farkasok... Hát így kell ezt csinálni??? Vehetne példát K. Tüncikéről... Gyakorlatilal nem csinál semmit és minden posztban 3x leírjuk...
 

Címkék: ajánló beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://www.segitsnekem.blog.hu 2008.11.20. 11:10:41

állítólag modell...vmi plasztikai izének volt reklámarca meg hajhosszabbítást népszerűsített. gáz ez a nő.

Bazsiahegyről 2008.11.20. 11:11:33

hát műemberrel csak műanyagot illik reklámozni :D

aTs 2008.11.20. 14:11:39

Arról nem szól a hír, de azért megkérdezem. A zenekar már tud erről a világmegváltó hírről vagy nekik csak később mutatják meg az új sztárt ?

Bazsiahegyről 2008.11.20. 14:15:17

perszehogy :D ők vették ba maguk közé ezt a megagigatehességet :D
süti beállítások módosítása