"Honnan tudom hogy elélvezett a lány akivel vagyok? Ha remeg és zihálva veszi a levegöt az már az?"

 

Tapasztalatom szerint, ha egy lány elélvez, az egyértelmű hanghatásokkal jár, amit még te is felismernél vízfejűkém. Tehát ez valami más lesz. Lássuk csak a lehetőségeket agyhalott barátom:

- Annyira béna vagy az adott szituációban, hogy nem élvezi, hanem fáj neki. Csak nem akar megbántani, ezért nem szól. Jótanács: Hagyd békén szegényt!

- Egyszerűn fél tőled, mert:

            - Ronda vagy vazze! Jótanács: Húzz zsákot a fejedre és hagyd békén!

- Ronda nagydarab barom vagy. Jótanács: Keress egy jó nagy követ, kötözd a lábadra, oszt ugrás a hídról a legközelebb mélyvízbe.

- Ugyanilyen effektusokkal jár, ha mondjuk most rohant tíz kilométert. Jótanács: Ne üldözd tovább!

- Éppenséggel ha valami nehezet emel az ember lánya, az is kivált ilyet. Jótanács: Leadhatnál kb. 70 kilót. Ha ezzel eltűnsz a világból az sem baj…

 

Összefoglalva, cimbora, alighanem valami más történt, nem élvezkedés. Szerintem hagyd békén a csajokat és kezdj el inkább bélyeget gyűjteni. Tudod a társadalomnak egyáltalán nincs szüksége arra, hogy te szaporodj és sokasodj. Most gondolj bele, mekkora meló, ha minden utódodat külön agyon kell csapnunk a szívlapáttal…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása