Taxishatározó prológus

 2008.11.23. 00:34

Ez a kis cikkecskével egy hosszabb sorozatot kívánok beharangozni a tisztelt publikumnak, amiben akár a saját élményeitek is megjelenhetnek.

 

A taxikról és a sofőrjeikről lesz szó, akik úgy gondolom vannak annyira érdekes és egyedi társaság, hogy anyagot szolgáltassanak a szórakzásunkhoz.

Szeretném előrebocsátani, hogy én általában kedvelm a taxisofőröket. Viszonylagos rendszerességgel utazom az autóikban és a többségük normális, profi szakember, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak a pénzemért.

Azonban, mint minden szakmában, közöttük is megfordulnak furcsa, vicces alakok, akikkel az évek folyamán nekem is sikerült összefutni, ezeket soroltam különféle kategóriákba és ezeknek a kategóriáknak szeretnék majd egy-egy posztot szentelni.

 

Remélem a tisztelt publikum élvezetét leli majd benne és még akár a hasznára is lehet, mert ahogy azt Füllig Jimmy is megmondta: Sose lehet az tudni… J

 

 

Maradtam tiszteletlenül:

 

Doom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.23. 00:52:04

van 1-2 tapló állat, de lehet találkozni tisztességes taxisofőrrel... tegnap néztünk angolon filmet a londoni taxisokról, 10 jelentkező közül 2 alkalmas átlag a munkára, és előtte kis mopeddal járják végig Londont és memorizálják az utakat stb. ÉN tisztelem őket, mert azér elég sok adatot tartanak/tottak a fejükben, bár számos helyen már GPS-szel tolják.

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.23. 10:39:58

A londoni taxisok Budapesten sírva dobnák el a GPS-t.
süti beállítások módosítása