Balázsnak… :-)

 2008.11.26. 02:00

K. Tünde megélhetési média utcalány, kurv, művésznő libanc ma is bekerült a hírekbe. Ez még nem is különösebb esemény, hiszen azt mind tudjuk, hogy már annyira nyomorult állapotban van ez az iparág, hogy kvázi bárki, bármivel bekerülhet, ha elküldi a fotót az eseményről e-mailben valamelyik színvonalas médium szerkesztőségébe.

 

Az igazán szánalmas az, hogy mi volt a „hír”. Hát az, hogy smárolt valami idegen balfácánnal egy repülőgépen. (Megjegyezném, hogy kultúrállamokban ezért tuti lecsuknák, hiszen ezzel szerintem kimerítette a terrorcselekmény fogalmát) Most komolyan, már ez is hír? Mert még ha orálisan elégítette volna ki ott mindenki előtt, na az már hír lenne, hiszen ezzel KT szintet lépett volna a Doom féle szánalmas határozóban, de így… Ezt semminek nevezném, bár a pasit nem értem. Állítólag részeg volt, de szerintem vak is. Vagy ronda, hülye, részeg és vak. Másképpen elképzelni sem tudom, hogy milyen indíttatástól csókolta meg ez a tajgetosz szökevényt!

 

Játszunk kicsit: Ti mit gondoltok, milyen lehetett ez az pasiszerű élőlény? A megoldásokat kérjük, lehetőleg fényképpel együtt a blog címére. Jelige: Doom bácsi versenye!

A legvalószínűbb jelölt beküldőjének megajánlok egy üveg whisky-t, vagy bort. Ízlés szerint.

 

Ami még fúrja az oldalam:

A kérdés, főleg hölgy nemű tagjainknak szól, de a többiek is kifejthetik véleményüket.

Szóval anno sok barátnőm kifejtette, hogy a csók nekik a legintimebb dolog, ami nagyobb jelentőséggel bír a konkrét szexuális aktusnál is. Én ezt el is hittem. Most azonban elbizonytalanodtam. Szóval?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bazsiahegyről 2008.11.26. 08:09:36

ezért megérte felkelni :D köszönöm

herold 2008.11.26. 08:26:21

téged átvertek a csajok...:D

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.26. 11:38:43

Már megint ferdít a bulvársajtó. Tüncike hullával smárolt XD

navajonki? 2008.11.26. 13:34:35

Hello, a játékra jelentkeznék :D

Vannak képeim a szerzőkről XD továbbá RPés Elemér nevü "pasiszerü élőlényekről". Ha Bazsi jóváhagyja, akkor ezeket lehet publikálni :D és kérem a viszkit...:P

Bazsiahegyről 2008.11.26. 13:36:40

a szerzőkről tilos képeket közzétenni, főleg azokat a képeket Didi kedves :P elemérről meg az orrszőrbáróról mehetnek a képek :P

Kecmec 2008.11.26. 14:54:38

Az arcot kivágták biztos a megasztárból, és keresett egy másik ugródeszkát.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.11.29. 22:01:18

Ki mondta, h pasi volt az illető? Lehet Göncz Kinga volt vagy valami...
süti beállítások módosítása