Biokaja karácsonyra...

 2008.11.27. 14:50

Drága VelVet.hu az én mentsváram, ha úgy érzem, hogy az agyhugylebenyem kezd lazulni és a hormonháztartásom normalizálódna, akkor itt mindig olvasok olyat, amitől görcse rándul a szemtengelyem.

Makrobiotikus kaja karácsonyra. Na fasza. Az egy dolog, hogy József mindent bevallott, de akkor is karácsonykor a legjobb dolog a sok kaja, komolyan mondom a best, a rengeteg süt, sülthúsok miegymás. Erre bakker éljen a lockness-wellness együnk jang energiákkal teli bojtorjánt meg autentikus makrobiotikus menüt. Jó hogy nem egyből legeljünk már karácsonykor, a ház tövében a gyepből. Az lenne még szép. Komolyan ez most  valami divat ilyeneket enni??? Ez kinek jó??? Drága megboldogult és jobb létre szenderült dédapám napi szinten bevette a liter borát, hozzá egy kis házipálinkát (csak az egyensúly miatt) és a húst hússal kísérte, no meg a tetejét leszorította egy kis zsíroskenyérrel meg hagymával. És mégis elélt 80 éves koráig. Most meg tombol az egészségláz meg wellnes, legyünk vegák korszak aztán csak-csak meglevesesedik a noziuk meg mennek a vajákosemberhez mert nem tudják mi bajuk van. Na szép, akkor miben van a hiba? Az Önök készülékében?

Címkék: vélemény agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mariann 2008.11.27. 14:59:00

Ilyenkor mindig arra gondolok, mi lesz a következő...,mert biztos vagyok benne, hogy ezt még lehet tetézni.Sajnos.

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.11.28. 07:42:21

Drágajó megboldogult dédapád tudott élni!!!
De mondjuk furán is nézett volna dédanyádra, ha csülkös pacal helyett algakrémes karambolasalátát adott volna elibe!!
süti beállítások módosítása