"Gáspár Zsolti szerint Győző félti tőle a pozícióját, ezért nem segít neki megvalósítani álmait. Áll a bál a testvérek között ? állítja az ifjabbik Gáspár. A Gáspár fivérek közti vita ezúttal nemcsak a Győzike Show miatt van, egymáshoz sem szólnak, mivel Zsolti is a saját lábára akar állni. A roma rapper viszont nem támogatja testvére terveit. A fiatalabbik fivér szerint csupán féltékenységből áll az útjába Győzi. Pedig ő is legalább olyan jó showt tudna csinálni. Ám mindez csak álom marad, mivel egyik csatornánál sem kapja meg a kellő ?hátszelet? ? fogalmazott Zsolti. Azt mondja, bár imád a disznókkal foglalkozni, most mégis váltani akart. Szívesen vezetne műsort, vagy egy reality-ben is elszórakoztatná a nézőket. Győző viszont másképp gondolja. Viszont, ha nem üzletről van szó, akkor a testvérek között nincs vita ? szögezte le Gáspár Zsolt."

Szegény Győűzinek nem elég hogy éhezik mert sugárban okádik mint egy vízköpő, még a kisöccse is keresztbetesz. Illetve ez nem egészen pontos. Ők ketten tesznek nekünk keresztbe azzal hogy vannak. Nem elég egy Győzike show? Mondjuk nekem totálisan de ezt sem néztem soha. Biztos vagyok benne hogy a Zsáúti is tudna olyan sót csinálni mint a nagy testvér, de azt is kihagynám. Ellenben ha nemtudnak megegyezni hogy mi legyen én szívesen segítek rajtuk mert ilyen sukár csávó vagyok. Ideállnak elém mindketten vállszélességű terpeszben, aztán én 2 méterről nekifutok és acélbetétes szartipró bakancsomban tökönrúgom őket. Aztán amelyik túléli, az nem bánom még lemezt is adhat ki. Szoprángyanús alkotás lesz azt hiszem.
Azz realityt a Zsóttinak az kell meg a műsorvezetés... Nekem meg pirula hogy lenyugtasson meg egy hogy elaludjak és egy arra hogy ne érezzem a fájdalmat ha erre gondolok.

Címkék: ajánló beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.27. 12:21:24

Én egyszer még régebben belenéztem a műsorba, pont győző meg a testvérét mutatták a reptéren(azt hiszem, hogy isztambulba mentek). A következő párbeszéd zajlott le:
Győző: Nyugodjááá mááá leee!
Zsolti: A gépen van véce???
Győző: Persze, hogy van moreee

Véce...És persze ordítva..Nem bazz nincs véce (WC) a repülőn, hogy is feltételezhetett ilyet..pfff
Látszik, h disznókkal foglalkozott....

Bazsiahegyről 2008.11.27. 12:23:33

megint csak a brit tudósokra tudok hivatkozni... bebizonyították hogy a repülőkön nincs wc, az ablakon illetve a nyitott ajtón át kell elvégezni a dolgot

Kecmec 2008.11.27. 13:21:48

Az köll nekünk: Zsauti-sau! Meg még gyüjjön minden uncsitesó, hisz van egy csomó tévécsatorna az országba...
Schobert Norbi romafittneszéről volt már itt szó? Az is szívlapátot kíván erősen.

Bazsiahegyről 2008.11.27. 13:23:22

hogyne lett volna :D elsők között énekeltü meg ;)

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.11.27. 13:30:29

Elszántan szívlapáttal közelítek ezekután a tévé felé....de legalábbis a távirányító mellé bekészítem azt is!! :DD
(Báááár.....kár azért a szegény tévéért...nem ő tehet róla....na mindegy, marad a csatornaváltás lehetősége. De meddig?? Ezek ellepnek mindent, mint a büdösbogár???? :-P

Bazsiahegyről 2008.11.27. 13:34:25

jaja :D leosztják egymás közt hoyg melyik nap ki hol lép fel mi meg akárhova kapcsolunk mindehol ők mennek :P

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.27. 13:39:30

Jó kis acélbetétessel ha fizetnének se érnék hozzájuk...maximum bottal szurkálnám őket szemen-tökön

idiotapocs 2008.11.27. 14:36:56

Fikázzátok a műsort, de azért naprakészek vagytok. Ja, csak a szokásos.
süti beállítások módosítása