U.S.Á.rkád

 2008.12.01. 09:29

A felújítások végeztével elzarándokoltam kicsiny családom körében az Árkád nevű szörnyedvénybe hogy  a Deichmannosoknak feldugjam a seggükbe az egy hete megragasztott majd ismét elvált talpú csizmámat. Az első lépésnél rögtön egy gyerekeknek való bábszínházba botlottam ahol seggenszúrt vaddisznóhurkapálcabábok küzdöttek Bánk bánnal vagy a jó ég tudja kivel... Ami szembeötlött az az volt hogy gyerekből nézi kb 4, szülőből meg vagy 35... Mondom darab-darab, átrugdostam magam rajtuk, erre mit látok s hallok? Úgy van mint Ámérikában... egy Mikulásnak öltözött ugrabugráló lány tánciskolacsoport. Azt hittem élve nem jutok ki. Mindenki ott sikoltozott meg ugrabugrált nekik, csak én nem értettem hogy ez miért ekkora szám. És még midnig nem értem... Egy dolgot a javukra írok azért: amíg "táncoltak" addig az emberek őket nézték és nem a boltban voltak, tehát nem kellett sorba állnom. Visszaadtam a csizmát mondták hogy levásárolhatom... OKKÉÉÉÉÉ. Találtam egy jót, de csak 41-es volt. Kérdezem hogy ebből van e nagyobb méretben is... mondják hogy nincs. Mondom okk, akkor kérem a másik felét hadd próbáljam fel. Aztán kiderült hogy nemcsak más méretben nincs, hanem ez csak egy fél pár-ban létezik bele a nagy világba... Na mondom fasza, és még én vgayok a hülye mert naivan reméltem hogy a cipőboltban fogok cipőt kapni. Hát faszkorbácsot de nekik is... 
Közben végeztek kinn az ugrabugráló lányok. A nép szétszéledt és velük együtt a mai tizenéveseknek csúfolt akármik. Ha láttatok már iparigyökereket... És ezeknek van barátnőjük. Pedig első ránézésre meg nem mondaná senki hogy nem buzik. Az egyik egy piros színű, zebramintás szőrösgallérú inget próbált fel. Na mondom fejedre egy korona aztán te vagy a Győzike én meg leborulok imádni téged... Aztán jött egy másik csávó, a haja a szemébefésülve, elsőre mondjuk orrszőrnek néztem... csuklya a fejében, és erre a kompozícióra próbálta a szőrös kucsmákat. Ennyire azért nem volt hideg... Meg nem is lesz előreláthatólag.
Aztán jöttek ám a lányok is :D Megint egy gumicsizmás szolizott csajonakadt meg a szemem és nem tudtam röhögjek e vagy sírjak. De ha röhögök akkor az izmos barátja megagyal úgyhogy sírtam is volna. Aztán láttam egy olyan csajt aki ha az élére áll akkor nem látszik... szép rózsaszín répaszárú farmer volt rajta, már épp azon voltam hogy megkérdezzem hogy az a két hurkapálca nem böki-e a pi***csádat amikor szemet szúrt hogy a kabátja ujjáról egy-egy kétujjas kesztyű lóg. Kész... itt ledobtam a láncot. Anyu fogta a kezeimet, apu a lábaimat, bedobtak a kocsiba és hoztak haza.

Címkék: vélemény beteg idióták bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edy 2008.12.01. 09:37:05

Csodálkozom hogy ennyivel megusztad a dolgot. Én már a fele ennyitől sírva könyörögnék hogy engedjenek be a bezárt lipótba :)

Bazsiahegyről 2008.12.01. 09:38:18

A türelmem olyan mint a tenger :P Csak fele olyan sós sincs :D

Edy 2008.12.01. 09:49:17

Az a baj hogy az évek alatt elfogyott a türelmem sajnos :(

Bazsiahegyről 2008.12.01. 09:53:27

elfogyott? Ott azt is lehet kapni XD

Billabong 2008.12.01. 15:12:08

én egyszer nővéremmel mentem el vásárolni...női ruhabolt de ilyen kis buziszerű gyerekekkel énis összeakadtam...mikor fizettünk pont akkor ment a pénztárhoz megkérdezni hogy rózsaszin nadrág van e...elsőre nem értettem de a pénztáros csaj se szal visszakérdezett...és igen tényleg rózsaszin gatya kelett neki...hát otthagytam tesómat és inkább kimentem cigizni mer a végén a rózsaszin beleivel lett volna tele a gatyája ha agyonverem szivlapáttal :D

Bazsiahegyről 2008.12.01. 15:17:17

az a szörnyű hoyg ez a menő most... minél buzisabb annáél trendibb... még jó hogy nem most vagyok 16 :P mondjuk 16 évesen márt rocker voltam bőven XD

herold 2008.12.01. 18:34:21

metroszexuális:
nagyvárosban élő többnyire egyedülálló férfi, aki sokat költ kozmetikumokra, fodrászra, divatra és sokat törődik a külsejével (de nem feltétlenül homoszexuális)

forrás: www.idegen-szavak.hu

"nem feltétlenül homoszexuális..."

Bazsiahegyről 2008.12.01. 19:24:45

:D szerintem maradjunk simán a buzinál... inkább mondják rám hogy rasszista vagyok minthogy az ilyeneket megértsem :P
süti beállítások módosítása