G. Mária az iskolaalapító

 2008.12.03. 10:55

"Nőiskolát nyitna Geronazzo Mária. Az igazi nővé válás titkait osztaná meg azokkal, akik ezt igénylik. A szájmérete révén ismert hölgy a Napi Ásznak elmondta: ízig-vérig nőnek tartja magát, mivel már több száz férfi fordult meg az ágyában. Az ily módon felgyülemlett tapasztalatait pedig szeretné megosztani nőtársaival. Mindezt azért tenné, hogy megkönnyítse számukra az életet. A szájtulajdnonos úgy véli, hogy a magyar hölgyek harminc után elfelejtenek igazi nőnek lenni. Végül szerényen megjegyezte: száz férfiból kilencvenkilenc azonnal ágyba bújna vele, ha erre ingyen lehetősége lenne."

Hállelúja na most lábaltunk ki igazán a válságból. Győzike munkát közvetít ez az akármi meg iskolát nyit. Ebbe az ízig vérig nőbe azért belekötnék... Inkább néz ki egy felpumpált békának ezzel a szájjal mint nőnek. Azt viszont nem kétlem hogy 100 emberrel volt dolga. Akár mindegyikkel is lehetett egyszerre mert elférnek a szájában. Mondjuk így nem biztos hogy a tapasztalat gyülemlik benne hanem valami fehér ami ragad és nem lehet belőle koktélt keverni, se trágyázni.
A legvadabb hogy ő szépnek érzi magát így hogy egy komplett kontinens elfér a szájában. Lehet hogy Atlantisz a fogtömése vagy nemtudom... Arany Lacit kéne ráállítani az ügyre. De amúgy ez a drágaság, Magyarhon közkincse aki még közebb kinccsé tette magát, mi a francot keres a közéletben? Istenem most elképzeltem ahogy villant egy telifogas vigyort... Egyes horrorfilmekbe ilyet maszkmesterek csinálnak többórai munkával. Mondjuk ők oszkárt is kapnak ezért. Meg senki nem próbálja meg agyonütin őket hoyg fujj mi ez a piros izé a fejeden???!!! 
Amúgy ha kiöregszik a szakmából akkor tudom mit fog csinálni... Ő lesz a Rolling Stones kabalafigurája :P Még a száj is stimmel, és zászlóra sem kell varrni mert kilóméterekről látszik...
Azt már ki sem merem fejteni ki akar vele ágybabújni... Jah meg akinek 6 anyja van...

Címkék: beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.12.03. 15:04:39

kiöregszik???????
Hájszen már most olyan vén picsának néz ki!
Vagy az is plasztika? A ráncok a nyakán????
pffffff....ez valami katasztrófa ez a ööö....nő vagy mi.
És iskolát nyit.
Kíváncsi vagyok, kik lesznek a "tanulói".
És miből kapnak majd ötösöket?
Jujj de jó:
-Anyu ma ötöst kaptam szo**ásbóóóól!! trallalalaa!!-

Bazsiahegyről 2008.12.03. 15:06:39

tömegszopásból meg kiválót mi? :P nem elég hoyg ronda szegény nő még hülye is mint a seggem

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.12.03. 15:28:56

a seggednek is több esze van....!!! :DDDDD

tobika 2008.12.04. 07:39:25

Én azé megnézném a vele készített p.rnót
hhee:)hányan férnek el a szájában:)

Bazsiahegyről 2008.12.04. 07:45:26

egy egész focicsapat :P

tobika 2008.12.04. 08:15:59

Bazsi,gondoltam,hogy te már láttad-)
Ki a f*om izgul ilyenre be....:D

Bazsiahegyről 2008.12.04. 09:02:08

nem láttam hál' isteneknek és nem is szándékozom megnézni... ennyi erőval kasztrálhatnám is magamat

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.12.04. 23:39:59

Tudtam h különleges vagyok... Én az 1% ba tartozom...
süti beállítások módosítása